- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz
szab13 #10605 üzenetére
Nem tudom, szerintem a hangra nincs megkötés csak a képre. Standardnál van hd, prémiumtól meg akár 4k. Nekem prémium van így
ezt nem tudom biztosan megmondani, de itt megy rendesen minden. A tv hdmi-n van összekötve az erősítővel. Ha elindítom a netflix appot, akkor az ismertetőnél írja álltalában a hangsávot is. Ha van atmos akkor azt biztosan. -
gubabela
senior tag
válasz
szab13 #10603 üzenetére
Hol nézed? Tv appjában? Ott az audio alatt tudsz választani, hogy mit szeretnél. 5.1 nagyjából mindenhol elérhető eredeti hanggal. Magyar nyelvűből már kevesebb van. Az, hogy milyen, az csak a lejátszáskor derül ki. Nekem az erősítő kiírja, hogy milyen a hangsáv éppen. (dd, dd+, atmos...stb)
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahogy, hogy teljes képernyőn játsza le a filmeket a netflix app? Egy sony a8-on szeretném beállítani, de nem igazán találtam rá megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- iPad topik
- Asustor NAS
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest