-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
üzenetére
hát nem írja a hangcsatornáknál, hogy milyen, de mivel csak egy féle van normál hangból, így gyanítom, hogy csak stereo. Igaz a megjelenítőm sem tud sok csatornát.
A lejátszás közbeni minőség nézetet nem tudom androidon hogy lehet elővarázsolni.
(#498) tDr1v3r
hát, más mint a tabletes android. Nincs túl sok tévés app. A tabletesek meg nem csoda, ha nem úgy mennek, mint az ember várja, mivel nem ugyanaz a környezet. És néha egérrel sem lehet odakattintani, ha távirányítós felületen vagyok. Ha valakinek nem kell önállóan vezérelhető eszköz, akkor lehet, hogy a chromecast2-vel is jól jár, ott is jó minőségű a kép, ha jól tudom. A tévés rendszerre is itthoni szolgáltatóknál csak castolni lehet, a tabletes telepítése helyett.
Nekem chromecastból baj, hogy nincs analóg jack kimenet, a miboxon meg van.Akad itt chromecast és mibox topic is. Néha képzavarral, hogy épp hová érdemes kommentelni, pl miboxos chromecast módról

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25