-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lappa86
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Külön jó, hogy eddig 2x írtad le, hogy profitot még mindig nem termel a cég. Holott évről évre folyamatosan nyereséges. És ne mondd, hogy ne, mert belinkeltem az oldalt, ahol nyilvánosságra hozzák a jelentéseiket."
Pontosítottam, hogy nemzetközileg nem termel profitot, mivel itt a nemzetközi terjeszkedéséről volt szó még néhány hozzászólással ezelőtt, természetesen én is arra gondoltam. Amerikában lassan elérik a plafont, a növekedés ott már nem jelentős, és egy éve olyan piacokon jelentek meg, ahonnan a potenciális növekedést várják.
"A bevétel és a profitnövekedés folytatódott a cégnél"
De még mindig veszteséges a nemzetközi piacon, vagyis nem termel profitot nemzetközileg.
"Azért ezek még egy laikus számára is elég biztató jelek, nemhogy egy olyan elmének mint amilyen te lehetsz."
Ömm, azért jó ez a HWSW-cikk, mert tisztán látszik a grafikonon, hogy a 2016 első negyedéves piacra lépés a 130 országban mit is jelentett növekedésileg: semmit, a trend változatlan. Emiatt én nem lennék nagyon optimista. A negyedéves beszámolóból azért tanulságos dolgok derültek ki számomra, pl a saját tőke aránya nem valami jó, a rövid lejáratú kötelezettségek aránya tőzsdei céghez képest nagyon magas (ilyen szinten már rég nem tőkeinjekciókból kéne élni, hanem a kibocsátott részvényekből), stb.
Én amúgy nem vagyok a Netflix ellen, félreértés ne essék, sőt, NAGYON szeretném, ha bejönne nekik ez a dolog, mert akkor a versenytársak is belehúznának, nagyobb versenyből több lokalizált tartalom jönne ki, és legálisan sorozatozhatna egy fél ország. De egy kicsit az inkvizició előtt érzem magam, ahol a szűklátókörű, elképesztően buta következtetéseket összehordó* fanboyok kivégeznének, amiért meg mertem itt említeni, hogy a Netflix jelenlegi világpiaci terjeszkedését abszolút elhibázottnak tartom.
*Az erre vonatkozó, pár hozzászólással ezelőtt kért forrásaid pedig még mindig nagyon várom.

A stílusommal semmi probléma, igazán sajnálom, ha ezt képes vagy személyeskedésnek venni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kmarci25