Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
A fizetőképes keresletre gondoltam. Na mindegy ez van. Nem értek annyira a témához, de rengetegen foglakoznak magyar fordítással, szinte mindenhez van, ezeket miért nem használja a netflix?
-
ssgt1981
senior tag
Két napja használom és szerencsére nagyon sok francia nyelvű tartalom van fent, ami feltünt, hogy román felírat szinte mindenhez van, de magyar nagyon kevéshez. Mi ennek az oka? Nem hinném, hogy a román a magyarnál nagyobb piac lenne.
-
seneca07
tag
Sziasztok. Magyarorszon regisztrált Netflix fiókkal, külföldön (Németország) bejelentkezve elérhetök a magyar felíratú tartalmak.
Szuper.
-
Frawly
veterán
válasz
seneca07 #2590 üzenetére
Ez azért van, mert a feliratot is szerzői jog védi. Épp ez az oka, hogy az USÁ-ban sokkal több anyag érhető el a Netflixen, mert több cucc terjesztési joga van arra a területre a jogtulajdonosoktól megvéve. Épp így a magyar feliratot is csak magyarországi terjesztésre vette meg a Netflix. Lehet hiába van VPN-ed, ellenőrizni kéne, hogy az IP-d magyar-e, látogass meg egy whats my ip szerű oldalt, az mutatni fogja az IP-t és hogy melyik országhoz tartozik területileg.
Ezzel egyébként nem értek egyet, a feliratot nem kéne szerzői jognak védenie, ugyanis nem szellemi alkotás. A feliraton az kéne, hogy legyen, ami a filmen amúgy is elhangzik. Esetleg egy kivételt tudnék elképzelni, hogy ha valaki teljesen átkölti az elhangzottakat, pl. mint a Flinstonsban, hogy rímeljen meg ilyesmik. De sajnos a szerzői jogi rendszer ilyen igazságtalan.
-
seneca07
tag
Hát ezzel igen elszomorítottál. Én sem értem már ezt az egészet. Mivel fizetsz érte, miért nem nézheted olyan felírattal, amilyennel szeretnéd? Na minegy, ma csinálnak nekem egy acc-t Magyarországon, meglátjuk müködik e. A Hma Vpn Pro-t vettem meg, 1 Budapesti szerverük van, azzal nem indult el a film. Lehet a routeren kellene vmit állítani, de még nem mertem belenyúlni. Fritzbox router. Köszönöm a tanácsokat, segítséget, meglátjuk, hogy müködik e, vagy sem.
-
qqzs
őstag
válasz
totopad #2588 üzenetére
Pedig most irtuk le. Nem az account szamit hanem az ahol nezed. Ugyanis a jogok a vetitesi helyre vonatkoznak mind a filmre vagy a feliratra.
Taht az elotted szolonak nem lesz magyar felirata.
Seneca: Azt hoyg VPNrol miert nem megy inkabb vpnnek neznek utana.
De javaslom hogy probalja ki valaki itthonrol az accountodat inkabb es ha ugy sincs akkor tovabbra sem ertjuk -
totopad
senior tag
válasz
seneca07 #2587 üzenetére
igen, a hazait tudod az egész únió területén használni gond nélkül.
Amúgy az az érdekes ebben, hogy én most ugye lengyel accountot használok, amihez alapból nincsenek magyar feliratok sehol külhonban, viszont, ha hazamegyek Magyarországra, ott meg van.
A fene se érti ezt a rendszert. -
totopad
senior tag
válasz
seneca07 #2585 üzenetére
Ha magyar régiós account-ot szeretnél, azt vpn-nel próbáld. A regisztrációt engedi vpn alól, még, ha maga a lejátszás nem is fog menni, de mivel ip cím alapján osztja ki a régiót, ezért csak így fogsz tudni, vagy még1 opció, ha maradt otthon ismerős, akár team viewer-en keresztül is meg lehet próbálni a magyar regisztrációt.
-
seneca07
tag
Sziasztok, hasonló a problémám, mint az elöttem szólóknak. Németországban élek, itt vettem tv-t Netfilix alkalmazással. Beregisztráltam. Azonban hiába keresek magyar felirattal filmet, még ha az unog.com szerint van is hozzá, nálam akkor sem így jelenik meg. Én még csak most kezdtem el a Netflix-el foglalkozni, de úgy gondoltam az adazbázis az egyforma, mindegy mely országból nézem. Vettem egy vpn alkalmazást, magyar szerverre bejelentkezve, magyar ip címmel, de azzal sem müködik. Próbáltam a windows-ban átállítani a régiót magyarra, de nem megy. A tv-n már eleve nem tudok változtatni az alkalmazáson, de legalább laptopról tudnám nézni. Tudtok rá vmi megoldást? Válaszotokat elöre is köszönöm. Üdv.
-
törölt tag
Használ valaki USA Netflixet routeren beállított VPN-nel? Az érdekelne, hogy milyen VPN szolgáltatóval. Eddig PIA-t használtam, de elég sokszor a béka feneke alatt van a sebesség. Van hogy 480p-vel is bufferel a film közben. Ha pedig NordVPN-t állítok be a routeren akkor nem indul egyik film sem mert VPN mögött vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Stellar Blade
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest