Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbolali
csendes tag
Üdv!
Van egy LenovoS10-2 3G gépem, 6 cellás akkuval, N280-as Atommal, 1GB Rammal, és 160-as HDD-vel. Változó használattal (zene, plusz net 3G-n , vagy wlanon) kiegyensúlyozott módban (terhelésföggő órajellel), közepes fényerőn kb 4,5 óra üzemidő. Csökkentett fényerőn, vezetéknélküli dolgok kikapcsolásával, energiatakarékos módban (alacsony órajellel) 7:20-ról indul a visszaszámlálás

Reálisan 4,5-5,5 óra a valós üzemidőm Win7 Starterrel. -
geezer
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki érdembeni infót arról, hogy Ubuntu VS Win7 hogyan viselkedik MSI Wind U100-on akksi idő szempontjából? Vagy lehet bármely más Atomos netbook, gondolom hasonlóan viselkednek.
Olvasgattam, és általában azt írják, hogy a Win7 jobban teljesít, tehát hosszabb az akkuidő.
Ez igaz lehet? -
Vhunter
tag
-
zoo8800
veterán
150K környékén jó választás lehet az ASUS UL20/30 széria, és az ACER Timelime, ezek minimális terhelés mellett 7-10 órát tudnak.
Persze ezek nem netbookok, hanem notebookok
-
t72killer
titán
Azt vedd figyelembe, hogy egy pici 3cellás akksival és elég komoly terheléssel készült a teszt! Ennél többet nemigen tud netbook (7-8 óra/6cella) a valós életben.
A pine trail platformmal készült netbookok kicsit tovább bírják, mint a régiek (N450 proci+GMA3150 VGA), a gyártó kb mindegy, mert ugyanaz a belső.
-
sz0tyi
tag
Köszönöm, ez tényleg nem annyira sok. Egyenlőre egyébként az msi u115 hybridjét nézegettem, de magában a márkában nem bízom annyira, ezért kerestem alternatívákat. A samsung n110-ről, és az n310-ről olvastam még, hogy nem olyan rossz, az lg x200s led kijelzős verzióját is dícsérték pár helyen. Ezekben a márkákban már jobban meg is bíznék. Az eeepc-ken belül nem tudom melyik gép készült hosszabb üzemidőre vagy, hogy van-e a hybriddel szemben alternatívája. Persze a legjobban egy lenovo, dell, hp, vagy SONY gépnek örülnék. Mondjuk az utolsó már nem az én pénztárcámhoz méretezett. Egyvalami még jól jönne bele. Szeretném, hogy tudjon n wifit a távolság miatt, ezért az újabb típusok felé nézelődöm inkább.
-
t72killer
titán
-
sz0tyi
tag
Azért indítottam a témát, mert netbookot készülök venni, és elsősorban az üzemidő, és persze a használhatóság ár-érték arány a fő szempont. Találtam már pár idevágó témát, de engem konkrétan az érdekel, hogy ha sokáig akarom használni az adott gépet egy feltöltéssel amellett, hogy filmeket is nézek rajta, ezenkívül az ár sem elhanyagolható szempont, akkor milyen alternatívák merülhetnek fel. Az is érdekelne még, hogy egy átlag netbook mennyivel marad el üzemidőben egy energiatakarékosra tervezett mögött. Bármilyen információt szívesen fogadok, a témával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- MacBook Pro 2015 /13inch/i5 8GB/256GB 88% Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Erő és megbízhatóság prémium kivitelben
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest