Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hááááát, nem is tudom, hogy mit mondjak. Ha ez poén akarna lenni, akkor csak egy hatalmas mosoly állna itt. Na de azért tenni valamit, hogy b*szogasd a másikat? Nem egészen értelek. Mit is akarsz tulajdonképpen? Bebizonyítani, hogy van itt pár ember, aki egy hülye, mert szereti a moddolást? Vagy mi? Ez áruld el plíz...
-
GeorgeTerror
senior tag
A láma!!!
Minek az at-s ház előlap?! Ha egy ijen csoda-pc-csoppert csinálsz.
Elég hozzá egy kissebb csavarhúzó.
Rájöttem az amerikaiak találták ki a csoppert. (A csopper lényege, minél kevesebb idom meg ijen hüjeség a motorra.) De rájöttem miért. (Következzék a végkövetkeztetés, a summázat). Az amerikaiaknak nincs elég fantáziájuk moddolni. -
tomas
tag
Hibátlan lett !!!
A művészi képek és a megvilágítás külön dicséretes !!
Nagyon elkaptad a lélektanát a dolognak.
Kár hogy elárultad hogy antimod , mert már ki tudja, kiként tisztelnének...
Plusz kimaradtak a bencsmárk eredmények...
Egyébként én is azt várom, mikor fog valakit agyonütni az áram...
Kedvencem a vízhűtés: mindenféle kádak, lavorok, drótok, helikopterek... -
McJames
senior tag
Ha flame, hát legyen... :)
Eddig nem akartam mondani, de ha már itt tartunnk, az aláírásodban az ''ilyet szól'' szókapcsolat igencsak hasonló szintű, sőt rosszabb, mint a ''megyen'', nem beszélve az aztán/azután szavak helyett a szintén problámás ''azt'' szó haszálatáról, valamint a központozás hiányáról. :D
Amúgy az ''antimod'' cucc nem is rossz, bár ez is felfogható egy modnak vagy akár egy ''performance''-nak is... :t
PS. Egyetlen negatívuma talán, hogy egy kicsit balesetveszélyes, nem? :P -
Ahhoj
aktív tag
Én az olyanokat nem értem, akiknek az a szórakozás, azzal foglalja el magát, amit nem is szeret. mint mondtad volt, moddolást hülyeségnek tartod, de akkor miért foglalkozol vele egyáltalán? jól esik csesztetni a másikat? inkább olyan dologgal foglalkozz, ami téged érdekel, és vmire jó
egyébként szerintem is hülyeség a moddolás, de nézni azért jó
nah, nem igazán tudom leírni, hogy mi a bajom a hozzáállásoddal, de ...
:( ebből már megint vita lesz :O
Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest