Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Hi skacok,
mivel tobben elunk Nemetorszagba es azon belul is Bayernben, lenne-e kedvetek egy PH!-s DE talalkozot osszehozni?
Egyelore egy otlet, de ha lennenk 5-10-en, akik jonnenek, mar lehetne valamit kezdeni[ Szerkesztve ]
-
-
total90
veterán
válasz Stylewars_kp #123 üzenetére
Azért egy mekis állásnál nem nehéz jobbat találni... és megéri-e? Az én példámból alapulva azt mondom, hogy rohadtul megéri
-
total90
veterán
válasz Stylewars_kp #121 üzenetére
Azért a 8 óra és a 12 óra között rohadt nagy a különbség van és 750-et a lakás mellet szerintem mint gyári munkás, elég nehezen raksz el Magyarországon.
Ez itt nem sok, de élhetőbb helyzetet teremtesz vele, mint odahaz... szerintem. Más meg, azért egy bolti eladóként (is) többet lehet keresni... de ha tanultál valamit, akkor azért jobbak az esélyeid.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz Stylewars_kp #119 üzenetére
Haver volt kint, épp Mekibe... 1000 volt nettó a havi fizetés, de lakást kerestek neki és többi Mekis taggal lakott 250-ért/személy. Szóval ez így pl. Münchenben lakás terén még okés, de ha valami faszkalapp(okk)al raknak össze...
A maradék 750€, meg nem épp sok errefelé, ami azt illetiHa nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz Stylewars_kp #111 üzenetére
A 8 órával nem volt gond haveroknál, akik kezdetnek nem épp álom munkákat csináltak... de persze megesik a 10 óra is, de fizetik is.
Szóval azért nem olyan kolbászból a kerítés feeling ez itt, de egy takarítói munkából is jobba kijössz, mint pl. Magyarországon egy jobb melóból.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Szia,
Németországban hova jönnél?
Német nélkül a saját szákmád kilőve, de ha szerencséd van kifoghatsz csak angollal egy jobb melót (nekem bejött annó).
Aztán ha nem, akkor van egy csomó meló, ahova nem kell a német... persze nem álom melók, de jobb mint a semmi.Ha jó nyelvérzéked van és igyekszel, akkor fél év alatt azért már el lehet gügyögni, na meg németekkel kell bandázni
-
total90
veterán
válasz forintuser #72 üzenetére
Wow, mondom megnézem már a topicot és lám, van mozgás
(#73) Kassadin
Azt észre vettem, sokáig semmi mozgás nem volt itt. Majd csináljuk
(#74) laolaj
Standberg?
Egyébként nekem is sok haver ment ki és menne ki Angliába, de nem vágom miért... de ha jó nekik...(#79) Sn[4k3]
Más tészta Auszrtia mint Németország. Szerintem valami konzulon érdeklődj...
Egyébként ki honnét van?
-
total90
veterán
Húúú, van ilyen topik is... épp most akartam nyitni Kik vannak akik németből nyomatják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest