- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Segítség a nyelvtanuláshoz kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pro70
senior tag
Ááá, szép is lenne......kocsikért jártam csak...aztán meg nyaranta egy-két hetet miután "összejöttem" egy mostmár svájci, de akkor még román csajszival......Szeretem, voltam most nyáron is 3 napot, de az árak keservesek...
2,80-at fizettem egy presszóért, az frankban 4,30 kb, forintban meg több mint 800FT...
..........De ha sok pénzem lenne, ott vernék sátrat Én is!
(#18) Wictor: Ott ilyen nincs a nyelvvel szerintem, tökmindegy észak vagy dél, németül beszélnek!
-
pro70
senior tag
Amúgy németül nem beszélnek svájcban.........keverik azzal az országgal amelyikhez közel vannak, mivel kicsi ország és körbeveszik franciák olaszok.......pl. bázelban full francia német mocsok keverék, alig lehet érteni.......de ugyanígy van az olasz határ közelében! Svájci/német nyelv amúgy is "érthetetlen"....Kérdeztem mennyibe kerül a kocsi......azt mondja.......túzik franken...
........Köszönök neki.....azt mondja.....kruccci...meg hoy meg ilyenek...
Mára már értem persze, de 93-ban csak néztem...
-
pro70
senior tag
Ezt még muszáj....
Svájcba mentünk kocsiért.....egyik srác belaludt, de még bécs előtt..............felébredt innsbruck környékén........kinéz az ablakon és megszólal.......Úristen de hosszú város ez az ausfahrt...
Külső ausztriába elfáradt a sofőr..............mondtam ne álljunk meg átveszem...7 személyes nissan patrol trélerrel de nem is ez a lényeg.......alagútban előztem és soroltam vissza a külsőbe de akkor már a dupla záróvonalon.....rendőr kiszed és mondja hogy 2000 siling...
...Összeszartam magam, felkeltettem mindenkit hogy itt a vég..........haverom meg felugrik......."hallod b@zmeg, fizesd már ki azt a 10 márkát aszt húzzunk a pba"...
-
pro70
senior tag
Álleszsájze drága tázsvírem és egyben ikklíbedikk tégedet...
...Viccet fékre, tegnap kaptam egy "állásajánlat"ot....telefonálnom kell még párat, de elvileg Én kellek oda.............müntyhen és csomagküldő szolgálat...(éjszakai)...Azt mondják egyelőre elég ha a gps-t ismered...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest