Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- DPD tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
a szia gyuri vagyok swing remixben a háttérzene létezik külön is?
[link]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
eastsider
nagyúr
Hy ez a zene kéne: [link]Jó minőségben
nem tudja vki honnan tudom megszerezni?
Előre is THX -
fero02
nagyúr
Srácok!
Vki le tudná nekem vadászni ezt a számot: Shawn Colvin-Crazy [link]
Ezt a számot dolgozta fel Cnarls Barkley, csak nem sikerült neki ilyen jóra, mint az eredeti...Egy akusztikus gitárral is mekkora zenét lehet csinálni
Előre is köszönöm!
Üdv! -
Probiker
aktív tag
-
fero02
nagyúr
Probiker, eastsider: nekem jobban bejön, mint a csokibácsi
qdak: bízom benned!
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
sajnos nem tom h 1általán ICE -e a cime de techno stilusu + az elején kicsit rockos s azt mondják benn mindig ''ICE''
ráadásul multkor hallotam is 1 kocsiban ami elhuzott melletem de nem tudtam felvenniஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
MODERÁTOR
még mindig ez az ice... annyit agyaltam már rajta, hogy elővettem iTunes-t és ő azt mondta nekem hogy Starsplash - Cold As Ice (vagy BBQ - Cold As Ice)
remélem ez az mert ennél jobbat nem tudok (főleg olyat amit más is hallgat, plána még az autóban...) elég népszerű dal/számHarrrr!!!!
-
CYBERIA
senior tag
Hej
Két szám címe érdekelne, az egyik az a forma 1-es zene még a '90-es évek elejéről (vagy még korábbról), a másik meg megint csak valami régiség, idézem ''áj láv jú á dú á dú á dú á dú á dú''.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Biaggio
őstag
Folyamatosan a legfrissebb reklámzenék adatai: Reklámadatbázis [link]
Ha valamit nem találsz, látogasd meg fórumunkat -
qdak
addikt
(#343) up
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
http://www.intercom.hu/honlapok/asolyomvegveszelyben/
a mozi előzetesben a zene mi?ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
htibor
tag
-
qdak
addikt
Hipp-hopp, itt vagyok,
hogy honnan, az titok,
és addig itt leszek, amíg el nem megyek.
Együtt énekelünk, játszunk és nevetünk,
amíg együtt leszünk, az idő repül velünk.
?????ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
CYBERIA
senior tag
Nem. Annál régebbi!!!
A másik ABBA - i do i do ...APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
werszomjas
addikt
hejjho
ennek a dalnak lennek kviacsni a cimere
[link]
kösziüdv
-
RAM
őstag
-
MODERÁTOR
válasz werszomjas #386 üzenetére
így van... 4eva mo' ---> [link] watch it here
és az egyik kedvencem tőlük : ---> The Time Is Now [link]Harrrr!!!!
-
CYBERIA
senior tag
AZ!
Mekkora zeneAPU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Brian_RL
aktív tag
Hello!
[link]
A háttérben szóló zene előadója/címe érdekelne. Előre is köszi! -
törölt tag
tegnap bongesztem a reklamadatbazist es csomo lyan zenere akadtam, ami nekem kell nezze mindenki, ha reklamrol van szo
-
REDeath
őstag
sziasztok
elég kevés van a fejemben a dalból, néha adják slágerrádión, egy nő énekeli
a refrén valami ilyesmi, de a szavak ne mbiztos hogy jók, de én ezt vettem ki belőle
carry on fiiiiiire...
sok infó mi? ha valaki hallja esetlg vagy beugrik neki, kérem szóljon, egyszerűen nem emlékszek belőle többre
ja és nem egy mai zene szvsz, olyan 80-as 90-es évek több mint valószínű
nem mintha slágeren új zenék lennének a fő zenék
ja és kicsit olyan Ace of Base-es beütése van, de lehet ez csak az én hülyeségem.
mondjuk utána is keresek hátha tényleg ők azokKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
nem tom bitzrtos emlékszi kvalaki mikor mondtam hoyg amikor kérdezek valamit itt mer már 4 napja keresem, akor általában 4 percre rá megtalálom
most mé lenne másképp? xD
ACE OF BASE - LIFE IS A FLOWER
egyébként nem hiszem el hogy csak akkor tlaálok rá ha it megkérdezem
de legalább a megérzésem jó volt AoB
ja és fire helyett smiling kicsitse lehetett zaj ahol hallottam a szöveget mondjuk kb 10 éve is már hallottam szeirntem
zeneszámok kiadását mér nem irjak a lyrices oldalak?
na a léyneg , megint hepi vagyok multkor is egy ace of base számra derült fény mármint hogy ők az előadók boldoggá teszik az embereket még most is
[link]
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
CYBERIA
senior tag
Akkor ajánlom a Happy Nation-t.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
MODERÁTOR
No akkor én is feladom a magam kis feladványát.
Igazából egy videóklipről lenne szó, és a hozzá tartozó számról.
A történet : ha jól emlékszem 1997-98 körül adta a német VIVA a klipet, a klipben érdekesen öltözött emberek voltak. Bőrszerkó meg ilyen szadis kinézet, szal elég érdekesen néztek ki, inkább kicsit olyan 666-os feelingje volt a ruháknak... A helyszín egy barlang-szerű sötét hely volt. Egyik jelenet ami megmaradt bennem az az, hogy (talán) egy nő egy hatttalmas flex-szel vág vmit és repkednek a szikrák össze-vissza.
A szám stílusa talán techno (semmiképp nem rock) vagy esetleg dance, disco, (max hardcore)
Ha valaki ezt tudja, adok neki egy csokit...Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Videó stream letöltése
- Automata kávégépek
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest