- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
válasz
Peterson_ #14849 üzenetére
Azt nem tudom hogy brit e a banda.Szerintem a sláger rádión hallottam nagyon sokat.Nem rekett hangon énekel, kb olyan mint a Ladánybene-nek csak angol. És igen hasonlít az első félperc az elektrik feel-ből a zenéjéhez.
-
Peterson_
addikt
válasz
Black-core #14848 üzenetére
4-6 év, srác énekli, reggae zene, de közben olyan az alapja mint az Electric Feelnek?
Azon kívül angol nyelvű, vagy konkrétan pl brit az énekes/banda?
Az énekes regis'-en, rasztásan énekel?
Milyen gyakran/melyik rádiókban nyomják? -
Peterson_
addikt
válasz
Black-core #14846 üzenetére
A régen elég tág fogalom
Mikor régen, esetleg egy szövegfoszlányt fel tudsz idézni? -
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #14837 üzenetére
Az enyém nem ismerős senkinek?
-
válasz
Cranium #14842 üzenetére
Black Sabbath - Iron Man és
Busta Rhymes - It's A Party (Feat. Zhane) keverékéből, egy kis dubstep beütéssel. -
szoke12
őstag
Köszi!
Nem, sajna nem ez. -
Cranium
tag
Próbáltam Tunatic-al, szöveg alapján is próbáltam keresni, de nem sok sikerrel, hátha itt tudja valaki a megfejtést.
-
Gebriel
veterán
Sziasztok!
Ennek a számnak az előadóját és címét keresném.
[link]
Köszi -
Black-core
aktív tag
Sziasztok egy számot keresek ami régebben sokat ment a rádióban. Regis feeling angol és egy srác énekli. Ami az ének alatt megy zene az nagyon hasonlít ennek az első pár másodpercére.
Segítsetek !
-
szoke12
őstag
hali!
délben hallottam egy számot a rádióban, és azóta agyalok, mi volt az.
valami fiatal srác énekli hang alapján.
egy csomó sor úgy kezdődik, hogy
"I would... "
pl "I would run, I would fly... "
meg jópár utána "I can..." -nel
Majd néhányszor hallhatjuk, a "Without you, without you..." kifejezést szinte refrénkéntsajnos több nem jut eszembe. ha tudtok segíteni, megköszönöm.
-
Tom5
addikt
Bloodhound Gang - The Bad Touch, ennek a zenének hallottam egy olyan verzióját amiben a refrént egy (Britney hangjához hasonló) Nő énekeli, de az istenért nem találom....esetleg vki?!
-
L4rs
tag
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Ebből a videóból nem ismeri valaki a számot ami az elején megy?
-
Buster17
addikt
-
xxSanchez
őstag
-
Buster17
addikt
válasz
kobe24 #14819 üzenetére
Én ezt neveztem el fütyülős zenének. Rádióba is szokták adni. Múltkor én is kerestem, de rátaláltam Bingo Players ft. Far East Movement - Get Up (Rattle)
-
kobe24
tag
Nem, sajna nem ez az, ennél gyorsabb szám, meg elektronikus zene (legalábbis azt hiszem így hívják
). Meg nem ilyen tiszta a fütyülés benne, érződik hogy el van torzítva, és ha jobban belegondolok lehet nem is fütyülés, de nekem valamiért az maradt meg. Próbálom felidézni a zenét, de csak egy kis részlet van meg, és hát ha nem is fütyülés, de valami hasonlónak kell lennie.
Meg szerintem nem is régi zene. Egyelőre maradok annál, hogy fütyülős zene, aztán ha így se ugrik be valakinek, akkor megpróbálom a zenefelismerővel.
-
L4rs
tag
válasz
kobe24 #14817 üzenetére
Peter, Bjorn & John - Young Folks fülbemászó, fütyülnek benne. (Azt nem tudom, hogy hazudnak-e.
)
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy számot megtalálni, de túl sok információm nincs róla. Szóval ilyen fütyülés megy benne, kicsit eltorzítva, és végülis gyors szám. Megy benne szöveg is, sajnos egy kis részletére sem emlékszem, de rádióban adták, úgyhogy valami nagyobb slágernek kell lennie. Meg még annyit tudok segíteni hogy nem a flo rida féle fütyülős zene.
Rádió oldalán is próbáltam keresni, de úgy se igazán találtam. Remélem valakinek beugrik innen, mert szerintem elég fülbemászó dallama van.
-
b4sxe
aktív tag
3:10 től kezdődő zenének a címére lennék kíváncsi! Mellesleg ahogy énekel 3:10nél nincs egy mostani zene amibe ugyan így énekel egy csajszi ?
-
xxSanchez
őstag
válasz
Buster17 #14811 üzenetére
Sajnos a szám címét nem tudom, de szerintem biztos, hogy Die Antwoord az előadó.
Jól gondoltam, ez az: Die Antwoord - "Fatty Boom Boom"
-
Buster17
addikt
Hali!
[link] egy számot légysziköszi
-
Sziasztok
Van egy klipp amiben egy biciklis freestyleos srácot elüt a kocsi, levágják a lábát de nem adja fel.
Valaki nem tudja annak a számnak a címét? -
buda002
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #14800 üzenetére
4.08 gangnam style
-
Dark KillerX
addikt
válasz
enginev3.0 #14803 üzenetére
Köszike
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
enginev3.0 #14802 üzenetére
Asaf Avidan - One day
Köszi, és a párom üzeni, nagyon ügyes vagy, hogy ennyiből kitaláltad
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest