Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
Capcom Press Conference Mash-Up Gamescom 2012
nem ismeri valaki ezt a számot? -
Juvaszan
újonc
Üdv!
Egy olyan számot keresnék ami úgy kezdödik mintha valami recsegős rádiós vagy hiradó adásban egy csávó nyilatkozna vagy felolvasna egy szöveget és közben elkezdödik a szám vagyis az ütem aztán többen énekelnek végig és ha jól emlékszem kb a refrént nyomják el sokszor nem is tudom hogy más szöveg van e benne. Kicsit hasonlít a szám a let the sunshine in-re. Tudom nem túl sok infó de nem emlékszem többreés már az őrületbe kerget....
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv!
-
Jag
senior tag
Köszi szépen a számokat.
-
Bettiii
újonc
hello. csak ennyit tudok a dalbol, hogy: "fekete feher kepeken rozsaszin a szerelem". nemt udja e valaki a dal cimet es eloadojat?
-
tpower
tag
vlahogy éreztem, hogy nem lesz egyszerű szülés
-
kuntics
aktív tag
-
Allure
aktív tag
Nekem ez jutott eszembe: Cave - Street Carnival (Original Mix)
Nameg a Safri Duo zenék is ilyenek.
-
Jag
senior tag
Hello!
Olyan house, vagy hasonló stílusú zenét keresek, amiben ütős hangszerekek vannak.
A legjobb lenne valami congas cucc. :-) -
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani ennek a számnak a címét? Előre is köszi! -
Allure
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #13581 üzenetére
Far East Movement - Like A G6
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
elistvan
őstag
válasz
zsolt19900 #13577 üzenetére
Nem tudnád inkább elfütyülni és azt feltölteni valahova? Mert élőben mégis másabb. Mostani zene volt? Tuti, hogy kürt volt és nem síp?
Mert ha igen akkor esetleg:DJ Aligator Project - Blow my whiste [link] 1.22-nél van a kérdéses rész.
-
zsolt19900
őstag
sziasztok szórakozóhelyen hallottuk a zenét, de épp nem lőttem be a zenefelismerőt
hogyismondjam: egy mixben volt, de a rész meghatározója, hogy ilyen kürtszó van benne és na most hülyének néztek, de a kiosztás az, tű tűdü tüdű, tü dü tüdű tü dü tű.... és mindez ilyen harsonás mint a légi sziréna és eléggé ritmikusan, ez a refrén rész
dalolásban jó vagyok de így leírva....
na hátha
-
Eflek
tag
-
pakfong
tag
Esetleg ez: Gigi D'Agostino - 1 2 3 Super
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Ezt biztos meg tudja valaki fejteni mert elég ismert csak nekem nem akar beugrani:
01:13-tól 01:50-ig szól a háttérben
-
Allure
aktív tag
válasz
Apollo17hu #13565 üzenetére
-
Apollo17hu
őstag
Erre valaki?
-
Buster17
addikt
Köszi mindkettőtöknek ezt a számot kerestem
ui: 300milliós nézettség?
Tud valamit.
-
Buster17
addikt
Hali!
Melyik az a szám ami lassú, nyugtató és egy csávó énekel majd kb 2perc után magasabb hangon énekel, szám végén egy csaj is énekel. -
XDmanus
tag
Sziasztok, Sportklub fanok segítségét kérem: Melyik zene megy a Francia bajnokság reklámja alatt? Egy francia szám lesz az, csak most nem jut eszembe véletlenül sem a neve, de kb 10-15 percenként nyomatják. Remélem nektek majd beugrik. Előre is köszönöm szépen a tippeket és a segítségeteket
-
Gebriel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest