Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fantomas80
tag
válasz
chopin42
üzenetére
Köszi a linket igen csak ugyan az a problémája az illetőnek mint nekem is.
De nálam Memtest közbe is volt hogy újra indult.
Talán ezért kizárnám a winhibát.
Gyanús ez az X570 es chipset Seasonic táp kombó lehet nem szeretik egymást.Jövőre próbálkozok táp csere vagy eladom lapot procit ramot. Úgy is utálom a kis ventillátort az alaplapon.
Amilyen kicsi olyan hangos
Búék!!!
-
Fantomas80
tag
válasz
chopin42
üzenetére
hello
köszönöm hogy válaszoltál.
Táp az nem mostani főleg hogy használtan vettem. Nem tudom valahol meg lehetne e nézni mikori?
Az esemény naplóba mit kellene keresenem őszíntén még nem nagyon használtam. Elég sok hibát ki ír. Pl ilyeneket A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.Én is a tápra gyanakszok . A win -t kizárnám mert Memtest közben is meg bios -ba lépegetés közben is előfordul az újra indulás
-
Fantomas80
tag
Sziasztok!
Mióta az 5600X procim van random újra indul a gépem. Van amikor egymás után többször is végén alap bios beállítással indul el. (még az idő beállítást is elfelejti ilyenkor) olyan is előfordul hogy napokig semmi baja. Amikor így vacakol biosba bele lépve is előfordul hogy újra indul. A Ram frekvencián kívül nem húzok rajta semmit (XMP- beállítások 3200 Mhz). De a többszöri úja indulás után alapon 2600Mhz nél is előfordul .
Proceszort nem húzom abszolút. Vízhűtés van rajta nem melegszik túl.
A legújabb bios van fent a lapon.
Konfigom : ASRock X570 Phantom GamingX 570X ,Amd Ryzen5 5600X, Samsung 970PRO 512, Samsung 960Pro 512, Crucial ballistix 32gb (2x16gb) ddr4 3200mhz, Sapphire 5700XT Nitro+ 8G, Seasonic FOCUS PLUS 850W Platinum
Esetleg valakinek ötlete? Vagy mivel kellene esetleg tesztelni? Hiba üzenet semmi nincs.
Csak eza random újra indulás
Azóta próbáltam Memtest86 ram hibát nem írki de a teszt közbe kb 15 perc után itt is előfordult hogy újra indult. De olyan is volt hogy ment egy órát. Én kapcsoltam le
Aida64 Streszteszt itt is előfordult hogy újra indult. De olyan is volt hogy ment órákig is.
Most pár perce azt csinálta böngészésközbe újra indult egy másodpercre se aztán megint és megint. Mintha valaki lefel kapcsolgatná a tápfesz kapcsolót. Kb 5-6 dik újra indulás után most megy.
Előre is köszönöm válaszotokat ha valakinek lenne ötlete!Semmi előjele nincs csak fogja magát és újra indul. Se kék halál
Az újra indulás után ahogy írom is van amikor. Még bios-se tölt be és újra indul majd megint. Mint amikor a lámpakapcsolóval játszik valaki. Aztán meg órákat megy minden gond nélkül. Cpu táfsznél rávan kötve a 8polúsú közvetlen mellette lenne még egy 4 pólusú de olyan csatim meg már nincs a tápon. Elvileg csak a tunningnál számítana. -
Fantomas80
tag
válasz
batyuska100
üzenetére
Köszönöm.
Végén csak el indult. A bios elemet kellet kivennem.
Így resetelődött a bios gondolom. Így elfogadta a lap az új Cpu-t.
De érdekes hiba szerintem. Mert teljesen úgy tünt mintha hallot lenne a lap.
Cpu nélkül ugyan csak nem indult a lap.
Csak ahogy kivettem az elemet vissza raktam a cpu-t utánna indult el. -
Fantomas80
tag
válasz
batyuska100
üzenetére
Cpu nélkül még nem próbáltam.
Bios reset? Elemet kivettem pár percre. Erre gondolsz?
Akkor mêg holnap azt meg próbálom. Abszolút csak a lap meg táp.Még egy kérdés Cpu melett eddigi lapokon csak egy 8 tűs csati volt most ezen van még egy 4 tűs is. De nekem viszont nincs ilyen plusz csatlakozóm. Gondolom ez inkább az extrém tuningnál avn jelentősége
-
Fantomas80
tag
Sziasztok
Most vettem innen a fórumról egy Asrock GamingX570X es lapot.
Aza gondom vele abszolút nem indul a ventik se indulnak el. Több táppal tesztelve.
Asztalra krakva minden lehúzva csak proci és a lap de így se indul.
A tulajdonosa azt mondja mielött postázta tökéletesen működött.
Annyi a különbség én 3800X procival használnám neki még 2600 Ryzene volt.
Valakinek ötlet mit próbálhatnék még ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB SSD, RTX 4090(16GB), IPS 240Hz
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest