- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
remus600
újonc
Sziasztok ! Tegnap írtam , hogy nem indul a gépem az új i7 4790 3,6ghz -es procival. Sikerült megoldanom a következő képpen. Régi procit visszaraktam, windows reinstall, driverek feltelepítése, auto update , majd windowson keresztül ASUS progijával BIOS update ( NEM JÓ EZEKNÉL A HASWELL PROCIKNÁL USB STICK-BIOS UPDATE), és vissza az új proci. Egyből elindult a gép vele. Köszönöm szépen a segítségeteket !!
További szép napotÜdvözlettel : remus600
-
remus600
újonc
Üdv. A régi procival sikerült a biost frissítenem. Visszapakoltam az új procit, de a problémám továbbra is a régi, nem kap jelet a monitorom. Ötlet ?
-
remus600
újonc
Sziasztok ! Tegnapi nap megjöttek az új cuccok a gépembe. A régi gépből maradt az alaplap ,memória, hdd, meg dvd olvasó. Ami új lett az proci, videókari, gépház táp. Összeraktam a gépet, indítanám, minden szép és jó, pörögnek a ventik, zakatolnak a winyók ahogy kell, de nincs egyszerűen jel, nemlátok a monitoron semmit sem. Check Signal Cable - problemet ír a monitorom. Kivettem a videókártyát lefújtam a pci slot foglalatát, az alaplapon is lefújtam ,ugyancsak semmi. Visszaraktam a régi videókártyát, azzal is ugyan ez a probléma. Tápot kap rendesen. Videokari nélkül is próbáltam elindítani, alaplap-ra csatlakozva dvi -vel, és vga-val is ,de ott sincs jel. Mi lehet a probléma ?? Configom : Gépház: Cooler master silencio 550, 600 w-os cooler master táp,zsír új, alaplap: Asus B85M-G, memória Kingston Hyper x8GB, videókari Asus Strix GTX970 4GB, proci Intel i7 4790 3,6 Ghz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged