- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgege12
csendes tag
hát most már biztos hogy valami szoftveres probléma van, az előbb megjavult minden, most megint lassult az egész
van valami program ami mutatja hogy a futó programok mennyi netet használnak? -
kisgege12
csendes tag
Üdv! Van egy PC-m, usb stickkel csatlakozik a netre. Csak ma vettem észre a dolgot, nevezetesen hogy csak az elérhető sávszélesség negyedét, vagy még annyit se kap a gép. Valamint kipróbáltam kábellel a netet, és így is fennáll a probléma. Mi lehet a gond? Köszi
-
kisgege12
csendes tag
Helló!
A héten vettem meg a konfigomat, amit ti ajánlottatok (i5-4570, Kingston HyperX PnP 2*4Gb, Gainward GTX 760 Phantom, Gigabyte b85m-d3h...). Megnéztem egy Valley Benchmarkot. Mondom oké, nézzük, hogy egy egészséges oc-vel mennyi plusz fps-t tudok még kihozni belőle. MSI Afterburner, power limit 106%, Core clock +90, memory clock +250. Elindítottam a Valley-t, az első pár jelenet ment, utána kifagyott az egész program, elment a kép. Feladatkezelő, bezár. Majd elindítanék bármilyen játékot, nem indul el semmi, csak ha újraindítom a gépet. Ezután csak a power limitet, meg a core-t húztam ugyanennyivel, de ugyanez történt. VGA hőmérséklet max 68°C volt. Mi lehet a baj? Felejtsem el ezt az egészet és hagyjam az alap beállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Igazán erős Gamer gép!
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR