Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
Sziasztok! Vettem egy kingston a2000 m2 ssdt msi b450 gaming plus max laphoz, legfrissebb bios volt rajta. Letöröltem a lemezeket, kihúztam és csak az ssdvel indult a gép. Megjelent a win10 telepítőben, de nem engedett rá particiót létrehozni, volt, hogy kiírta, hogy sikertelen, de sokszor semmi nem történt. Csináltam pár újraindítást, bios reset, cmos reset. Eljutottam odáig, hogy meg sem jelenik biosban és telepítőben. Megint fenti próbálkozások, meg persze ssd ki be húzás. Na azóta be sem bootol a windows, vga red light. Ha kihúzom az ssdt és hddt dugom be simán elindul.
Hibás lenne? -
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Alaplap, ram, proci, hűtő cserém volt, újraraktam az ost, megy minden komponens, viszont furcsa hang jön a gépházból, azonnal ki is kapcsoltam, mert elég aggasztó. Mi lehet ez, nem a hdd/ssd irányából jön.
A linkelt videó, hallható 9. másodperctől, háttérben nem fut semmi.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest