- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirThomas2
csendes tag
A speaker nincsen bekötve mivel a házat is külön vettem és abban nem volt!
A a 8tű bent van az olyan mintha nem kapna áramot, de ugyanakkor kap, mert világit a zöld lámpa a lapon.
A BIOS-ba sem tudok belépni.
8tű nincs a ventik pörögnek, de a monitor nem kap jelet.
Minden ötletet jól jön!
A CMOS CLEAR-t ellenöriztem az frankó!
Sajna ismerős sincs kinek lenne valami cucca, hogy probálgassam igy maradt a bolt ahol vettem!
Nem lakik véletlenül valaki Hernádon?
Ja, a Chieftec 400W-ost 13E(Annak nem elég az Amperja)
Most ami benne van Switching power supply 480W 10E(ennek elég lenne az amperja)
[Szerkesztve] -
SirThomas2
csendes tag
-
SirThomas2
csendes tag
Sípjelet nem ad mert nincsen benne speaker. Én is azt vártam egy ideig
Előszőr probáltam egy chieftec 400W-os táppal csak azon nem volt 8tűs dugó.
Alaplap kapot áramot, de ennyi.Mentek a ventik csak nem kapot jelet a monitor.
Vettem egy switching power 480W-os tápot. Azon már volt 8tűs dugó. Ha bedugom a 8tűs dugót akkor az alaplap kap áramot(villágit rajta a zöld lámpa) de be sem indul! 8tű le ugyan az mint az elöbb. Sajna nem tudok angolul, de kiskönyvében ezt a részt találtam :
ATX power connectors
These connectors are for ATX power Fupply plugs. The power Supply plugs are designed to fit these connectors in only one orientation.Find the proper . Orientation and push down firmly until the connectors completely fit. For a fully configured system, we recommend that you use a power supply unit that complies with ATX 12 V specification 2.0 and provides a minimum power off 500 W.
Do not forget to connect the 8-pin ATX + 12 V power plug; otherwise the system will not boot.
When using two graphich cards without auxiliary power plugs, do not forget to connect a 4-pin ATX power plug to the EZPlug, othrwise, the system will be unstable.
To support an intel make sure that the psu can provide at least 16 A and 19A peak on the +12 V lead.
Use off a psu with a high power output is recommended when configurin a system with more power-consuming devices. The system may become unstable or may not boot up if the power is inadequate. Refer to the power supply requirements table below for details. -
SirThomas2
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy P5N32-SLI DELUXE alaplapot! Érdekelne, hogy mekkora tápot vegyek hozzá?
Már van hozzá egy 480W-os tápom, de azzal elindul, de nem bootol be.(a monitor sem kap jelet!) Ha a 8tűt is bedugom akkor még el sem indul az alaplap.
Előre köszi a segítséget!
Ja,konfig:
P5N32 SLI DELUXE
inno3d nvidia 7900GT SLI
Intel P-4 3200/800 LGA 775 2x2MB IEM64T Dual D940 BOX
samsung 1GB 667Mhz RAM
2winyo+2Cd meghajtó
2 venti
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Igazán erős Gamer gép!
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!