Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Málni
csendes tag
A gépem már régóta szórakozik random módon , baromira idegesítő, viszont volt hogy egy hónapig se jött elő a hiba. Szval magától "lekapcsol", miközben szól a zene, beakad a hang, majd abba is marad, a monitoron az utolsó látott kép színe marad és megáll, a gép látni hogy dolgozik (megy a vinyó, táp, vga, ventik pörögnek tovább), de a billentyűzet (numlock-capslockra nem reagál)-egér nem működik ilyenkor, nem kapcsol ki és indul újra magától, csak ha nyomok egy resetet. Teljesen váratlanul csinálja ezeket, volt hogy hozzá se értem a géphez, volt h az egérrel épp kattintottam egyet vagy játszottam, neteztem és közben állt meg, régen photoshop alatt csinálta csak, de mostanában teljesen kiszámíthattalanul, van hogy egymás után 3x is elszáll. Azt tudni kell, h 2 magos a proci (AMD phenom II x2 560 black edition), de mindig 3 magosan, mostanában pedig 4 magot feloldva használom. Speed fan-el szoktam mérni a hőmérsékleteket és max 53 fok szokott lenni a proci.
Vajon ez alaplap vagy processzor hiba lenne? -
Málni
csendes tag
válasz berzebub #25239 üzenetére
Visszavettem a procit alapra, h 2 magosként menjen, de így is elszállt a gép Új hűtőt még nem akarok venni, amíg ki nem derül mi is okozza, elvileg 2 magosként simán elég neki a gyári hűtés, azt olvastam még magfeloldás után is, mert elvileg 4 magosra tervezték csak ugye le vannak tiltva...
Hogyan szűrhetném ki, h mivel van a baj? -
Málni
csendes tag
Csináltam bios resetet (kivettem az elemet), portalanítottam is mindent. 2 magosként használom most, de azóta elszállt 3x is megint. Fél éve már teszteltem a memóriákat, nem volt velük baj.
Alaplap 35-37 fokos, proci 42, terhelés alatt 57, minden normálisnak tűnik... -
Málni
csendes tag
válasz berzebub #25268 üzenetére
Sajnos nincs már másik tápom.
Eseménynaplóban nézelődtem és a legtöbb hiba WMI forrásból származik, nekem ez nem sokat mond, de hátha vkinek igen...Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
Napló neve: Application
Forrás: Microsoft-Windows-WMI
Dátum: 2014.07.11. 17:23:18
Eseményazonosító:10
Feladatkategória: Nincs
Szint: Hiba -
Málni
csendes tag
válasz bluedog #25377 üzenetére
Nekem is szokott ilyeneket csinálni a gépem, hang beakad és elhallgat végül, színes képernyőt dob v éppen amilyen a háttér színe volt, nem kapcsol ki a gép, de nem is reagál se a klavi, se az egér. Van, h napokig semmi, de van h egymás után többször is elszáll, még nem jött rá senki mi baja lehet, szerviz meg még várat magára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- Intel i5-6500 8GB RAM SSD 240GB
- HP EliteDesk 800 G2 SFF / USB 3.0 / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / 4-64GB DDR4 / több db / 27% számla
- Warhammer Online: Age of Reckoning PC Játék
- GAMER PC : i7-2600 /// 16GB DDR3 /// GTX 1650 4GB /// 240GB SSD
- HP EliteDesk 705 G1 SFF / USB 3.0 / AMD A6 PRO-7400B / 8-32GB DDR3 / több darab / garancia / számla
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest