Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
boszme
üzenetére
Van hogy a BIOS-ban nyomni kell egy FactoryDefault-ot, hogy lássa. Mintha találkoztam volna ilyennel. Ha úgysem akkor próbáld meg Legacy Enablad-et. Bár a BIOS-nak ettől függetlenül is kellene látni...P55 chipset nem gond.
Másik gépre kelle rádugni az SSD-t. Lehet egy partícionálás/formázás segít. Szerintem már ilyennel is találkoztam. -
asynur
tag
válasz
boszme
üzenetére
Szia!
Nálam h55 gigabyte lapon ugyanezt írja minden indulásnál, de minden gond nélkül viszi az ssd-t, ennek is kéne. Bootoláskor megjelenik a háttértár detektálásnál? vagy a Biosban látszik valahol? ("hard disk boot priority" alatt kéne neki azt hiszem bár lehet ott már csak formázás után jelenik meg nem igazán emlékszem)
Más gépben próbáltad már ezt az ssd-t?
Kábeleket csekkold ha még nem tetted, biost alaphelyzetbe állítani és megnézni mit csinál. A sata drivert elvileg a telepítőnek kéne feltenni, nekem utoljára talán xp vagy 7 alatt kellett sata drivert vadászni telepítés alatt de ez is már csak igen halványan rémlik.
-
jokeph
nagyúr
válasz
boszme
üzenetére
Kérdés 1: mi a cél OS ? W7/8/10?
külön AHCI driver nem szükséges ezekhez.
A BIOS-ba belépve a SATA portok (a P55-ös chipsethez tartozó SATA II-es portok (SATA2_0-ra legyen az SSD rádugva)) AHCI módba legyenek állítva, ez fontos az SSD optimális működéséhez.
Kérdés 2: pontosan melyik rev. a lapod ? (ez csak kíváncsiság részemről).
Eszmefuttatás: ha a GSATA_valamelyikre dugtad az SSD-t, az sanszosan nem kezeli.
-
ZsZoli
csendes tag
a paszta leszedésének tuti módja, a ROTRING radír. kicsit élesre kell vágni szikével, hogy mindenhova beférjen. Az utolsó cseppig le lehet szedni az ezüstöt. Én úgy jártam egyszer, hogy maszatoltam a pasztát, merthogy félrecsúszott a borda felrakásnál. be sem indult a gép, nagy para volt zsír új proci, gari nélkül. aztán reggel eszembe jutott a megoldás. egyből működött!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- DELL T3620 GAMER+Munka PC CORE I7 6700 16Gb DDR4 256Gb SSD 500GB HDD QUADRO M2000 4GB 1Év GAR
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest