Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomatomi
csendes tag
válasz
Norbi_B
üzenetére
Kivettem az SSD-t is ez sem segített sajnos. Még az tűnt fel, hogy nem kéne az alaplapon világítson valami kis LED-nek, hogy minden okés, vagy kap áramot vagy valami?
A proci mellé is be van jól dugva a tápból a cumó meg az a soklábú is be van kötve jól. Meg vagyok lőve, tippem sincs, mi lehet a probléma :/
-
tomatomi
csendes tag
válasz
Norbi_B
üzenetére
Köszi a választ, újonann vásároltam az SSD-t is. Minden alkatrész új. Az ipon úgy küldte a cuccot, hogy az alaplapba már be volt rakva a proci és az SSD is. Ezért is mertem feltételezni, hogy a BIOS upgrade megtörtént. Semmiféle operációs rendszert nem tettem még fel, mert egy képkocát sem kaptam még a géptől :/
-
Beba Snake
aktív tag
válasz
Norbi_B
üzenetére
" ahogy a legfrissebb drivert telepítettem 10mp és ismét eldobta a képet no signal stb stb. "
Nagyon vga driverre gyanakszom! én általában leszarom a legújabb drivereket 3-6 hónapig. Csak azt használom, ami eddig működött.
lehet egy tucat Win telepítést is megúsztál volna.
-
d@minator
addikt
válasz
Norbi_B
üzenetére
Hát ez szívás...jó nagy. Lehet szoftveres probléma de ebben nem hiszek. Másnak miért nincs? Rákerestem ilyenekre, hogy black screen after boot, random black screen de nem lettem sokkal okosabb. Van egy halom szoftveres megoldás.
Én cserélgetném a hardvereket úgy, hogy a te gépedbe betenni várni. Ha valamelyiktől jó a géped akkor a tiédet másik gépben megnézni ha abban is jó akkor inkompatibilitás áll fenn.
Most az nem kérdezem, hogy csökkentett módban jó e vagy a winben az energiatakarékosság ki van e kapcsolva, billentyű egér volt e cserélve (bár nem hinném hogy ettől), VGA órajelek levéve esetleg alulfeszelve. Házból kiszedve is csinálta ugye? Moduláris táp moduláris végei is jók?
Cpu foglalat minden tüskéje jó? Bár a szerviz nem találta hibásnak a lapot... -
Beba Snake
aktív tag
válasz
Norbi_B
üzenetére
Ne haragudj, de lópokróc a stílusom. A sok újratelepítést vagy nem írtad, vagy nem vettem észre.
" konfigom:
Gigabyte z370n-wifi
Intel i3 9350kf @stock
Gskill 2x8GB 3000MHz @2133
Intel 7600p 512Gb
Zotac gtx 1070 mini @stock
EVGA G3 1000W gold
win 10 pro
TV-re csatlakozva HDMI kábellel"Akkor hardvare: wifis lap tol valami zavart, a VGA <--> TV nem bírja egymást, vagy szoftveres hiszti , ram beállítás: 2133-on megy ? Nem bírja a 3000-et? Kéne mennie XMP-vel, mert az Intel találmány. Vagy a Giga lap nem engedi? Ennyire fos lett az egyik régi kedvenc márkám?
-
jokeph
nagyúr
válasz
Norbi_B
üzenetére
+1 pont a szotveres problémára.
Mivel, ahogy írtad másik gépben mindegyik VGA hibátlanul teljesített driverrel.Nos, ez nem volt okos gondolat, nVidia/Radeon VGA csereberekor alap, hogy letakarítjuk a drivert mindig, pont az ilyen bugok miatt.
Mivel ennyit variáltál már, lehet nem ártana egy friss WIN, a végleges VGA-val.
-
Beba Snake
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi