- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Irtam hogy alap csak 10.7V-t kapott, namos barátnőm 360-as Chieftecjével se kapott többet kerek 11-nél. (lehet hogy nem a táp szar) illetve nem csak a táp mert az én tápommal barátnőm gépe is szarozik... megprobáltam mindent cserélgetni, hogy kiszűrjem mi a hiba... eredmény: barátnőm gépe nem szeretne bootolni... sőt biosba se szeretne belépni. Ez nem az én napom, az a vicc hogy az első gépem kivételével mind magamnak építettem és mindig közbenjön vmi aztán 2-3 évig megy hibátlanul... Szerintem értek a stuffhoz, mit nem lehet hozzá érteni :F de most a sírógörcs és a tömegmészárlás között vagyok hangulatilag... de legalább van 300K értékben számításteknikai hulladékom... Nincs itt PH!-n valaki, aki szgép szerelésből él és nagyon vágja?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest