Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11841 üzenetére
A Shield sajnos nem nyújt védelmet a fizikai behatásokkal szemben, csak a Traffic Magnet-et tudja levédeni egy rövid időre.
A végére jó tartogatni a meglepetést, régebben a Diablo SV-vel csináltam ezt, hogy végig a második helyen maradtam majdnem szélárnyékban és mikor a pálya végén az utolsó egyenesnél szépen kiálltam a szélárnyékből és egy nagy nitróval el is hagytam. A Diablo SV-ben az volt a jó, hogy alapból is nagyon erős és hosszú nitrója van, amit én nem voltam lusta még néhány skill-el megtámogatni.
Az oroszokkal nem kell foglalkozni, az egyik legparasztabb banda az egész NFS World-ben, ha nyernek fényezik magukat, ha nem hőbörögnek, imádnak rammolni, vezetni meg nem tudnak amellett, hogy az autóik megjelenése terén pedig borzasztó ízlésük van. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert náluk is vannak nagyon korrektül versenyző játékosok, de ők vannak kisebbségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elindult a Call of Duty: Black Ops 7 bétájának korai hozzáférése
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 870 EVO 1TB szinte újak! LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest