- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Patrick #11848 üzenetére
sokan nitróznak a falra, és úgy mennek, azt tuti, de mindig eszembe jut az F1-es szimulátorból érkezett valaha volt egyik legkiválóbb magyar nfsworld versenyzőtársam, aki motorháztetőről nem falazott, és bizony komolyan hasított. Már nem játszik sajnos, de talán majd egyszer visszatér pár körre. Szóval nem is kell falazni minden áron, persze van, 1-2 kanyar, ahol muszáj
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Patrick #11848 üzenetére
Az a legjobb, amikor megyek az egyenesben előttem pedig az egyik elvtárs száguld. Én szépen elkezdek lassítani mert a kanyar már majdnem előttem, ő bekapcsolja a juggernautot, neki is száll a falnak, de a juggernaut miatt a sebességvesztése elhanyagolható, gyakorlatilag majdnem jobban gyorsított ki mint én, aki normálisan gázelvétel és apró fékezés kombinációjával vettem be a kanyart.
Az ütközésen sokszor veszít az ember, bár volt már olyan, hogy valaki oldalról szállt neki szándékosan az R35 specV autómnak, de ő maradt alul.(#11844) V.Dave: Örülök, hogy tetszett, a bucskázott szót nem tudtam kihagyni, egyszerűen nem volt jobb fogalom a repertoáromban arra a mozgáskombinációra, amit szegény LP 670-em volt kénytelen elszenvedni az incidens során.
Még ehhez kapcsolódva, a nagy ütközések, borulások stb. esetén elég zavaró (még mindig) belátni az autó üres, fekete belsejébe, ezt a bugot lassan orvosolhatnák már tényleg. Viszont pozitív változásként értékelem, hogy nagyban nőtt nálam az utóbbi időben a játék stabilitása, alig van fagyás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- GTA V
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest