- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
A 2 Porsche felejtős bár a Boxter szép de elég gyengusz (és az első kabrio végre).
Az Europa-t érdemes megvenni nagyon erős a nitroja és jól fordul nem Elise vagy Exige szerűen betapad a kanyarban hanem lassabb menetben gázelvételre bedobja a seggét gyorsan fordulva 4 kerékkel becsúszik (erről fentebb már írtam!). Nagyon élvezetes vele menni, viszont szokni kell mert elég érzékeny a kormányzásra, szinte minden kanyar vehető full gázra (alapon), esetleg gázelvétel, de fékezni alig – alig kellett vele. -
tutuhawer
őstag
szereted avagy sem? Szeretnéd-e vezetni avagy sem? Szeretem a Nissant, a Lotust pedig nem? Így van. Nissant veszek, bármibe kerül, Nissanokkal versenyzem, akárhogyan is mennek. Nekem nincs pénzem autóra, legalább itt azzal mehetek, amivel szeretnék és jó menni. Ha az új autók közt neked van ilyen, akkor nincs kérdés.
Úgyis tudtad, hogy ez a válasz... A kérdésed akkor jó, ha van A és B autó, amit szeretnél, és megkérdezed, hogy mégis milyenek, mihez hasonlíthatók, hogyan mennek stb. Azt megmondani, hogy ez vagy az a jobb, ezért vedd meg azt - nem szabad.szerk: az Audit és a BMW-t is szeretem, látható is
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest