Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
A 2 Porsche felejtős bár a Boxter szép de elég gyengusz (és az első kabrio végre).

Az Europa-t érdemes megvenni nagyon erős a nitroja és jól fordul nem Elise vagy Exige szerűen betapad a kanyarban hanem lassabb menetben gázelvételre bedobja a seggét gyorsan fordulva 4 kerékkel becsúszik (erről fentebb már írtam!). Nagyon élvezetes vele menni, viszont szokni kell mert elég érzékeny a kormányzásra, szinte minden kanyar vehető full gázra (alapon), esetleg gázelvétel, de fékezni alig – alig kellett vele.

-
tutuhawer
őstag
szereted avagy sem? Szeretnéd-e vezetni avagy sem? Szeretem a Nissant, a Lotust pedig nem? Így van. Nissant veszek, bármibe kerül, Nissanokkal versenyzem, akárhogyan is mennek. Nekem nincs pénzem autóra, legalább itt azzal mehetek, amivel szeretnék és jó menni. Ha az új autók közt neked van ilyen, akkor nincs kérdés.
Úgyis tudtad, hogy ez a válasz... A kérdésed akkor jó, ha van A és B autó, amit szeretnél, és megkérdezed, hogy mégis milyenek, mihez hasonlíthatók, hogyan mennek stb. Azt megmondani, hogy ez vagy az a jobb, ezért vedd meg azt - nem szabad.szerk: az Audit és a BMW-t is szeretem, látható is
Új hozzászólás Aktív témák

- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gran Turismo
- AliExpress tapasztalatok
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi