Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
A z4gt3 a nem boost os kocsikat el tudja verni a rajtja elégy gyatra igen csak kifordulós fajta sajna és a nitrója is gyenge, ettől függetlenül , én sok pályán jól tudok menni vele szeretem.
Az új alkatrészek pont anniy pluszt adnak amennyit kell. emlékezzetek vissza megvetted az rst race tuned alkatrészekkel és nagyon jó kis kocsi volt úgy is , megtömöd 3 kulcsos cuccokkal s kb jobb lessz 4-5mp el na most , én tegnap egy fullos 911 el 700 fölött volt szinte mindene , direkt kértem menjünk priváth mecset a tanulság az lett ha jó a sofőr pont annyival jobb a kocsi , hogy esélyed nincs ellene , nekem a végsebességem pwupp nélkül 370 az övé 377 volt s gyorsulásra is meg kanyarsebbességre is jobb volt, ugyhogy sajna dobnak az alkatrészek nem is kicsit ugymond, csak ugye nem mind1 kinek a kezébe van az autó
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Xbox Series X|S
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest