- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
SZia , Jó Estét !
Nekem is sikerült ijjet csinálni Partolásnál , hogy eccere értünk be és aranyat dobott ügyesnek kel lenni , nameg eccerre és jó lessz ( nem bug ) , megnyuktatlak .
Ehez hogy egyszerre adjon aranyat mindketőtöknek ( a partnernek ott kell lenni a szeren ), általában sokan nem tudják miért szoktam mondani hogy egyszerre érjünk be , na mindegy .
Neked sikerült , már nekem is sikerült az a lényeg !!!
-
Moleman
addikt
G25-öm van, a Pro Street támogatta, de komolytalan. A Shiftekkel nem működik normálisan, a Worldről nem is beszélve. Igazából az összes többi szimulátor is komolytalan a Live For Speedhez képest, csak azzal jó igazán. 7 éve nyomom (első 4 évben egérrel, 3 éve G25), azóta ugyanazok az autók, ugyanazok a pályák, de nem lehet megunni. Az ott szerzett tapasztalat már nem egyszer mentett meg közúton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Energiaital topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest