Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN
üzenetére
Ott a pont
anyit tennék hozzá nem lassacskán , hanem már fél éve eljutottunk odáig.
Sajna a csalók miatt játszhatatlan a játék , multi tuti bukó. Team E ott elviselem a barmot , csak röhögni tudok rajta. A lista idők javítása , megint bukó, mert tele van cheater eredménnyel , és vannak okos csalók .Az este mecseltem egy gt3 m3 al én a gts el voltam a fiu nem ment 350 fölé egyszer sem , de úgy levert mintha trabival mentem volna . ja és majdnem alap volt a bms se powerupp se semmi, na mind1, nem mérgelem magam rajta.
Ma lehet csak privizni fogok de abba meg ugye nincs kihívás sokszor , nehéz jókat mecselni.Az autó festegetéshez meg béna vagyok , hogy valami szépet alkossak

Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
anyit tennék hozzá nem lassacskán , hanem már fél éve eljutottunk odáig.