Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
geentleeman
üzenetére
mr pro alkatrész a kártyavásárlás közben a 13-7-0 motort azonnal eladja... Én megtartottam, és most jön a feketeleves: A Skyline r34-est 20 éve tesztelem, építem, bodykittel, vagy anélkül, ilyen.olyan motorral, kerékkel, mindennel, 1 millió kilométerrel, és 3 kék 3 piros alkatrész mellett szavaztam. Már több a pro tuned benne, mint a pro sport, azaz szinte kész. Közben régóta éreztem, hogy valami miatt nem elég erős, önmagához képest. A hangja suggallta, hogy nem OK, mert viszonítani nem tudok semmihez igazából... És tudtam, hogy kell még egy skyline. Volt egy csomó zöld cuccom, sose használtam, és felépítettem zöldre az egész autót. Menettulajdonságai, az érzés, az idő mind jobb, mint az állítólag "optimálisan" megépített gépem... Eddig mondtam A-t, és most tudtam tesztelni, most mondok B-t
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi