-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
miután 4-szer vettem meg a nissan gt-r r35-öst, tudom milyen az, hogy rossz döntés, meg a többiek úgyis kinevetnek. De az más kategória, hogy bemondom, hogy hú de vágyom rá, és amikor lehet, az utolsó, ami megvételre kerül. A Nissan GT-R R35-re annyira vágytam, hogy 4 különböző korszakban is megvettem és most már építem is rendesen, az alkatrészek megvannak. Ez a nem mindegy. Bemondom, hogy R34 skyline, és szinte minden pályán van is vele futamom. Ez a "szeretem" a gépet kategória az én olvasatomban. Továbbra is mindenki azt vesz, amit szeretne, de a levegőbe beszélésért nálam jár a fekete pont. Figyeljétek minden szavam, és adjatok fekete pontot, vagy simán küldjetek el a pi....ba, és jobb játékos leszek tőle. Elvárom tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest