- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #2473 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Az még mellette elég elkeserítő hogy amilyen játszhatósági "szintre" vitték fel a játékot, értem itt a hemzsegő bugokat, fizikát, különböző glitch-eket, azzal párhuzamosan tetemes pénzt kérnének el játék teljeskörű használatáért. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2473 üzenetére
Az tuti, hogy most megkapod a banánt, a paradicsomot, de még egy zongorát is neked dobok:
teljesen ki vagyok bukva, hogy mindenki a pénzen problémázik: csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: van jó pár ismerősöm, akik a karrierjük nagy részét a team escape nevű nevetséges játékmód nélkül nyomták és lett pénzük és vettek meg mindent... Én vagyok az egyik még élő példa, hogy bószt nélkül is lehetsz jó sofőr, 50%-os sofőr, megkaphatsz minden autót, én kizárólag a 370Z-t nem vezettem sohasem a korai pénzes kocsik közül. Nem csak 3 autó közül választhatsz, van több is, a TUTUHAWER003-at kurvára kibaszottul ajánlom megtekintésre, elemzésre. A kezedben a lotus elise, menj azzal, nem értem a problémát, de nagyon nem... Aki a "boosttal lehet csak menni" elméletet mondja még, az azt állítja, hogy egy szar vagyok, szarok vagyunk sokan. Ez elfogadhatatlan. Most nagyon buta lettem, úgyhogy leírom, hogy nem minden esetben jó, hogy mint újonc, bejössz, és kimondod, hogy a játékot NEM lehet, meg CSAK BOOST, meg stb. Sok új regisztrációs kolléga jön és mond ilyen tuti dolgokat ahelyett, hogy odatenné magát a pályán. Nem nyerő ez... Több verseny, fenn a fej, ott a példa, a hülye gyerek története a 2471-es hsz-ben: LINK
Tessék versenyezni leszegett fejjel, faszom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Háztartási gépek
- DJI topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest