Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
"Más: új még a srác/lány, nem születik mindenki úgy, hogy egyből vágja az összes játék beállításait, módjait, pályáit, küldetéseit, versenyeit. Azért van ez a fórum, hogy ha valaki nem tud valamit feltegye és az sem várható el, hogy végigolvassa az összes ide vágó leírást, mert az több 10 weblap összességében."
Ezért is lett lefordítva magyarra. Amit leírtál az van a fenti linken is. Szóval most sem értem mi nem volt érthető..
A felnik egyébként már megtalálhatóak a Store-ban IGC-ért.
-
emmma
újonc
Szia !
Szimpatikus srác vagy , szépen megfogalmaztad , nem sértegettél(érthető válaszok) , finom modor..
köszönöm szépen.Végigolvastam mindenki válaszát , ejnye uraim , egyből támadtok , türelmetlenek vagytok , de miért is ?
Én csak kérdeztem , benéztem egy-két dolgot , talán nemvolt világos számomra , hogy igy müködik, de én még itt új vagyok , mint a játékban is .... mindegy
Majd kérdezösködök máshol , van más oldal is , aszt hittem segítő készek vagytok !
Köszi mindenki válaszát , sziasztok !
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen RAM-ot vegyek?
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- Senki sem töröl ennél jobban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest