- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
"Más: új még a srác/lány, nem születik mindenki úgy, hogy egyből vágja az összes játék beállításait, módjait, pályáit, küldetéseit, versenyeit. Azért van ez a fórum, hogy ha valaki nem tud valamit feltegye és az sem várható el, hogy végigolvassa az összes ide vágó leírást, mert az több 10 weblap összességében."
Ezért is lett lefordítva magyarra. Amit leírtál az van a fenti linken is. Szóval most sem értem mi nem volt érthető..
A felnik egyébként már megtalálhatóak a Store-ban IGC-ért.
-
emmma
újonc
Szia !
Szimpatikus srác vagy , szépen megfogalmaztad , nem sértegettél(érthető válaszok) , finom modor..
köszönöm szépen.Végigolvastam mindenki válaszát , ejnye uraim , egyből támadtok , türelmetlenek vagytok , de miért is ?
Én csak kérdeztem , benéztem egy-két dolgot , talán nemvolt világos számomra , hogy igy müködik, de én még itt új vagyok , mint a játékban is .... mindegy
Majd kérdezösködök máshol , van más oldal is , aszt hittem segítő készek vagytok !
Köszi mindenki válaszát , sziasztok !
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest