Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
ilyesmivel én is találkoztam. Hasonló szinten levő volt az ellenfél vagy kisebb, mint neked. Először azon pilláztam, honnan van neki olyan alacsony levelen olyan tutti verda, aztán meg azon, hogy szarrá vert már a rajtnál, és az alig 7km-es sprinten 5* nitrózott...de úgy voltam vele, én tisztességesen küzdök, ha neki így jó...
mérgemben nyomtam egy másik multit, és bealáztam néhány z4-et és rx7-et![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmgyűjtés
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)