- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
cuebler #13255 üzenetére
Nem gyöngyház, az más, az nem tetszik. A gyöngyház az a pearl, ez meg valami ingredient, vagy mi. A listában a legalsó.
A gyöngyház az mindig mást színt mutat, általában a szivárvány színeit, attól függően, hogyan esik rá a fény. Ezt úgy érik el, hogy a festék különböző rétegeiben különböző színeket visszaverő anyag van, és a fény valamint a rálátás szöge határozza meg, melyik ver vissza éppen. Általában 3-4 rétegben hordják fel, meg mostanság már valami optika réteget is tesznek rá, meg még lakkozzák is ezek után. Valami ilyesmi rémlik...A csiricsáré autók már nem tetszenek. Régen én is fogtam egy matricát, rátettem a tetőre, aztán húztam-vontam nyújtottam mindenfelé, míg be nem borította a kocsit, aztán színeztem.
Mostanság a minimál design jegyében pingálom a verdákat, összeválogatva a színeket, kasztni, felni, ablakfólia, neon. Van piros, lila, zöld meg kék autóm, meg egy sárga is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Szinte új 10 napos Ps5 Slim 1TB Lemezes 5év garival (Euronics)
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest