- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Beeerka #1094 üzenetére
Igen jól felnyomtad a képeket. Faszán áttekinthető, nézegethető. Annyira, hogy észre is vettem, hogy creed13 kimaradt a végén levő ph fotózásból. Ez nekem egy fekete pont. Beerka neked egy piros pont, mert olyan össze-vissza kattintottad a képeket, hogy az igazán éles szeműek 3 különböző autóval is láthatnak engem.
szerk: a túl nagy káoszt a magam hibájának is tekintem, mert a gruppen beállításokkal trükköztem, és nem tudtam összeszedni a ki-és lemaradókat. Akkor kb plusz 5 főt szereztünk volna még, meg kisebb lett volna a káosz, ugyebár. Sg-n is felmerült ez a "káoszelmélet", és ott is benyomtam, hogy volt egy spíler, aki annyira aktív volt, hogy benyomta a teleport rám szöveget, ami hiba volt, és páran ráharaptak erre. Nekem ismerősöm a spíler, ráteleportáltam, és maradjunk annyiban, hogy nem ott volt, ahol mindenki más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 6D Mark II - Eladó !!
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest