Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem most beadta a 2.szintet és azóta a versenyeknél a három lámpa utána a zöldnél kilép a játék...

-
V.Stryker
nagyúr
Én lassan szokom a xar irányítást. Ahogy nézem a sok panaszt az első patchben orvosolni kell nekik, bár az is lehet,hogy előtérbe helyezték a fejesztésnél az xboxot és társait.
Én első autónak hátsókerekest választottam. Kikapcsoltam a sok xar biztonsági ketyerét,ami csak visszafog...úgy viszont kontrolálhatatlanúl csúszkál és nem igazán hajlandó egyenesben maradni. Váltottam elsőkerekesre és már jobb a helyzet...jah, persze billentyűzettel "szenvedek".
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Lehet, hogy volt már, de mi van a kormányzással? csak nyomom a gombot és nyomos mire hajlandó egyáltalán kanyarodni. Minn állítsak, hogy egyből legyen kormányreakció?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, addig is hajrá LOKI!