Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem most beadta a 2.szintet és azóta a versenyeknél a három lámpa utána a zöldnél kilép a játék...

-
V.Stryker
nagyúr
Én lassan szokom a xar irányítást. Ahogy nézem a sok panaszt az első patchben orvosolni kell nekik, bár az is lehet,hogy előtérbe helyezték a fejesztésnél az xboxot és társait.
Én első autónak hátsókerekest választottam. Kikapcsoltam a sok xar biztonsági ketyerét,ami csak visszafog...úgy viszont kontrolálhatatlanúl csúszkál és nem igazán hajlandó egyenesben maradni. Váltottam elsőkerekesre és már jobb a helyzet...jah, persze billentyűzettel "szenvedek".
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Lehet, hogy volt már, de mi van a kormányzással? csak nyomom a gombot és nyomos mire hajlandó egyáltalán kanyarodni. Minn állítsak, hogy egyből legyen kormányreakció?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Laza koronavírus topik
- Anime filmek és sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, addig is hajrá LOKI!