Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ebből a videóból az esik le hogy az irányítása hasonló lehet mint GRID-é ami elég jó lenne, én nem akarom hogy szimlátoros legyen mert ahhoz kellene egy kormány ami 50ezernél kezdődik és eszem ágába sincs venni egyet, meg szerintem jobban kapóak az emberek a GRID-es irányíthatósághoz, látszik hogy nem full árkád kategória hanem azért kanyar előtt már fékezni kell szóval jól ki lett dolgozva ilyen téren is. A grafika meg hát az is messze áll GRID-től, meg úgy alapvetően, nagyon csalókák szoktak lenni a videók, csak etetés volt az hogy baromi jól fog kinézni, persze még nem játszottam vele de szerintem így lesz, akkor derül ki amikor már 1 másfél hét múlva kijön.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ezt már én is láttam.. hát nem lehet egy Grid szinten nullára redukálni a gépet, de én nem is vártam ezt. Ettől függetlenül még lehet szimulátoros irányítás/viselkedés, csak éppen cafatokra törni nem lehet.. avagy azt is el tudom képzelni, hogy esetleg állítható a dolog.. de ne találgassunk, hamarosan meg fogjuk tudni

Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi