Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Fogalmam sincs... ez rejtély számomra is.
De FRAPS-el nézted?
Mert a nélkül lehet én is azt mondanám, hogy abszolút OK.
De FRAPS-el látni amikor a sort előzöd h leesik pár msp-re 25FPS-re a cucc. 1ébként sztem skip-elhetjük ezt a dolgot mert nem tudunk vele mit csinálni, majd amd remélhetőleg lesz olyan szíves és a 5800as series helyett egy kicsit megpróbál driver-t is fejleszteni. Mert EA az nem fog csinálni semmit... én még egy ekkora szar bandát mint az EA nem láttam és erre tudjátok mi az élő bizonyíték? Meg arra h leszarják a "community-t"? Egy srác 'teszt képpen' direkt elkezdett lopott/generált serial numeberrkel foglalkozni/osztogatni a HIVATALOS EA fórumon... szerintetek volt bármi következménye is...?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De FRAPS-el nézted?