Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Ha már valaki klónozni akar, akkor ez inkább Forza 3 klón lesz. Vagy 2, teljesen mindegy, de a grafika miatt közelebb áll a 3-hoz.
De nekem ez a rész jön be a legjobban, látszik, hogy nem a régi csapat csinálta, hanem másik.
Underground 1-2, Most Wanted azért nem jött be, mert nem vagyok az autó tuning "híve". Egyáltalán nem jönnek be ezek az egyéni, szarrá matricázott, szivárvány autók, amiből bömböl a zene, és alul neon világít.
Gyári állapotokat szeretem... látom ebben is lehet mindenféle színt, vynl-t tenni a kocsira... én maradok az egyszínű gyári állapotoknál, ahogy a Forza 2-nél is.
Meg a régi részek nagyon arcade-osak voltak, nuku töréssel. Carbon, Pro Street, Undercover-ról meg inkább nem beszélek, bár a Pro Street elment... a mélypont az Undercover volt, szerintem nagyon összecsapott, bughalmaz lett belőle.Ez se tökéletes, de szerintem nagy előrelépés.

A Porsche 2000 tetszett legalább ennyire annak idején, kár, hogy olyan már nincs.

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest