Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alister71
üzenetére
Hetvegen sokaig fent vagyok, ma de 11-ig hepaztam es a jatek is iszonyat bejon, reg eltem bele magam ennyire autos jatekba.
A veyron meccs alatt meg a kezem is remegett, ahogy elso lettem egy csomot hibaztam is, de sikerult.
Miota meglett az audi, azota nagyon elvezem, de igazibol az elejetol fogva hengerel, egyszeruen nem lehet felellni elole. 
Te hol tartasz most?

Egy kormanyt szerintem mindenkepp veszek, nem is csak ehhez a jatekhoz, jo lesz az kesobbre is.
G25-ot erdemes, az jo kormany? De van mar G27 is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% gyári Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A veyron meccs alatt meg a kezem is remegett, ahogy elso lettem egy csomot hibaztam is, de sikerult.
Miota meglett az audi, azota nagyon elvezem, de igazibol az elejetol fogva hengerel, egyszeruen nem lehet felellni elole.