- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nszabolcs94
csendes tag
Sziasztok!
Azért indítottam ezt a fórumot, mert szeretnék segítséget kérni a rivals-hoz. Az egyik dolog amit akarok kérdeni, hogy mikor a garázsban vagyok akkor lehet választani a versenyzőnél és a zsarunál is 3-3 profilból. Azok közül mi a különbség ha az egyikkel vagy a másikkal megyek? A másik dolog már egy kicsit nagyobb. Konkrétan a játék mikor megyek nem mindig tudja kellő gyorsan beölteni a pályát és így megállít és tölt, ilyenkor semmit nem tudok csinálni és néha olyan is szokott lenni, hogy megszakad a kapcsolat és őjra betölti a pályát (valami host-ot ír ki). Pedig mikor nem történik ilyen a játék szaggatás mentesen fut. Csak néha olyan mintha nem lenne net. Pedig a gépemen a BF3 high-on simán elfut, de még ultrán is 50 fps körül. Igaz van már 2-3 éves, de mondom a BF3 szépen fut. Játszottam a BF4 zárt bétával és az is ment szépen. És utána néztem, hogy futna e a gépemen és kéne neki. Ilyen nálatok is van és mit tudnék ellene csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Energiaital topic
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vallás
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs