Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- WH Sony XM-6 Help
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B********
üzenetére
Cigit is leraktam februárban magamtól (igaz, sosem voltam előtte sem durván bagós), szóval ez az NFS is összejönne, ha tényleg meg akarnék tőle szabadulni.

"Sajnos" olyanok is vannak, mikor 3 autó tervrajzos versenyből 2x tervrajzot sikerül kihúzni, aminek hatására visszább vonulnak a felhők olyankor a fejem fölül.
De azért visszább veszek én is, pláne most Tournament-et illetően, mikor 4-es rangba lépve már a legkönnyebb ellenfelek is legtöbbször durván bealáznak. Úgy meg semmi értelme.
Egyébként a Ken Block-os szál mindenképp érdekelni fog még azért, főleg úgy, hogy az a Mustang eddig még sima változatban sem szerepel a játékban.
Kíváncsi vagyok a kategóriájára majd, meg hogy kapni fog-e külön Car Series szálat majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Hálózatokról alaposan
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest