Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
Az első tuned autóm egy Viper volt, ajándékba kapott fekete partokkal értem el, és mivel két szettet kaptam, a McLaren is "csak úgy" meglett. Kimaxoltam, rápakoltam a feketéket, és hurrá. A Koeniget és a Lambót önerőből húztam fel feketére, hát megmondom, baromi drága volt. Nem forintban, hanem időben és játékon belüli pénzben. az utolsó szint, amikor már minden alkatrész megvolt hozzá, csak a feketék kimaxolása egyenként 800.000 körüli összeg. Na ebből kell 6... Aztán mész 2-3 kört a koeniggel, és rájössz, hogy a vezetési stílusodhoz jobban passzol a McLaren, és vered a fejed a falba. Azóta persze megtanultam azzal is menni, de máshogy kell, mint a McLarennel. Kevésbé szereti a driftet, inkább lendületből kell vele autózni.
Most alsóbb, sport és super kategóriájú autókat maxolgatok, szigorúan csak napi 2 lépéssel, mert ugye spórolunk...) Viszont a Car Series-ek végigjátszása után sok esetben másik autót kezdek tuningolni. Pedig tuningpontokat úgy tudnék a legjobban gyűjteni, ha kimaxolnék autókat, de ez van.. Majd egyszer belelendülök....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Béta iOS-t használók topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő