Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korábbi mobilos autós játékokban mindben döntögettem, el is ítéltem valamennyire a tapicskolós kormányzást (ha már van giroszkóp a telefonokban gondoltam).
Aztán ez a játék alapból tapicskolós irányítással kezdett, boldogultam is vele és végül így hagytam és nem gáz ez.
Főleg azért is jobb így, mert ezt az autós játékot már nyílvánosan is nyomom, nem csak közösségtől elzárva otthon és így nem annyira nézik hülyének az embert azért mégse.
Alkatrészeket meg még mindig úgy lehet költöztetni, hogy először a forrás autón kell lecserélni másikra az adott alkatrészt és úgy válik csak szabaddá a kívánt cucc.
Más: Sikerült ma full benzinból játszanon 6 db újrajátszós versenyt. Egyik alkalommal sem sikerült azt húzni, amit épp szerettem volna.
Ez egy szar játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Robotporszívók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Delta Force (2024)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest