Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaver87
csendes tag
válasz
Elmicsi
üzenetére
Köszi az infót! Igen, ezekkel találkoztam nézelődés közben a google-el kézenfogva, de nem jók, mert egy iPhone 7-et nem fogok jailbreakelni, főleg nem emiatt a játék miatt. Más pedig, amit még találtam, nem igazán tűnt megbízhatónak.
Én is azon filózom, hogy leteszem. Már az eleje óta várom, hogy mikor teszik bele a további vizuális tuningokat, gondolok itt a matricákra és egyéb sajátosabb megoldásokra, de semmi. Még előre definiált sablonok sincsenek, amikből esetleg lehetne választani. Így még a VP-k is értelmet kapnának, amiből 3,7 millióm van és semmire se tudom használni... Akkor már inkább szórakázok a PS4-es rokonával, ahol úgy tweakelem a kocsit, ahogy jól esik és nem kell ezer évig várni vele.
Úgyhogy végszónak... Need for Speed: No Limits, ami a nevének ellentmondva, valójában pont, hogy tele van korlátokkal, kb ahol csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest