Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Olipapa
üzenetére
Nekem elég nagy bugnak tűnik. A hack az volt amit a haverom rootolt telón, hack progival csinált. De amint kikapcsolta a progit, minden a régi volt.
Az viszont már bug, hogy egy totál másik account, másik (nem rootolt) teló esetében hónapokkal később is olyat produkál, amit anno még hack segítségével sem csinált. Elvileg nem is lehetne a rewardot meghackelni.
Na meg az milyen, hogy egyik pachnél milliókat ad, másiknál meg minden jó, aztán új patchnél megint jönnek a milliók
Viszont ami tényleg bug, hogy amikor az alkatrészeknél vagyok és azokat adogatom el, majd kilépek gyors gombbal, újra belépve az alkatrész so kesetben ott marad, de a pénzt meg megkaptam érte

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest