Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Olipapa
üzenetére
Nekem elég nagy bugnak tűnik. A hack az volt amit a haverom rootolt telón, hack progival csinált. De amint kikapcsolta a progit, minden a régi volt.
Az viszont már bug, hogy egy totál másik account, másik (nem rootolt) teló esetében hónapokkal később is olyat produkál, amit anno még hack segítségével sem csinált. Elvileg nem is lehetne a rewardot meghackelni.
Na meg az milyen, hogy egyik pachnél milliókat ad, másiknál meg minden jó, aztán új patchnél megint jönnek a milliók
Viszont ami tényleg bug, hogy amikor az alkatrészeknél vagyok és azokat adogatom el, majd kilépek gyors gombbal, újra belépve az alkatrész so kesetben ott marad, de a pénzt meg megkaptam érte

Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- iPad topik
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest