Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
B********
üzenetére
Én azt jósoltam pár hónapja, hogy év végéig talán még Ferrari-m sem lesz, olyan vontatott egy szar ez.
Aztán most ott tartok, hogy bőven van már 4 csillagos Mclaren-em (a közvetlen előtte lévő Ferrari-t mondjuk igaz skip-eltem
) és igaz, hogy még innentől is írtó messze van a Koenigsegg, de már egyre több féle újrajátszható verseny közül lehet vállogatni, hogy be tudjam osztani magamnak minél praktikusabban, hogy miket éri meg éppen újrajátszogatni.Meg nemrég tudtam meg azt is, hogy hogyan lehet majd a későbbiekben sárga alkatrészeket szerezni (uploadolni a mentésünket, előre összegyűjtött 150-300k pénzből nyitogatni addig 5-ös láda csomagokat, míg nem ad egy sárga cuccot, egyéb esetben azonnal download-olni a mentést és mégegyszer újra nyitogatni a ládákat).
Igaz ez megint egy olyan dolog, amihez ugyancsak rengeteg pénz kell és szintén nagy vontatottságot hordoz magával, de a komolyabb versenyek legalább már tudnak néha 5 számjegyű összegeket is adni kártyákból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Victus 15fa1002sf 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Yoga 6th 2-in- 14" FHD+ IPS érintő i5-1145G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Ps5 2 év garanciával teljesen új 1 kontrollerel számlával dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) és igaz, hogy még innentől is írtó messze van a Koenigsegg, de már egyre több féle újrajátszható verseny közül lehet vállogatni, hogy be tudjam osztani magamnak minél praktikusabban, hogy miket éri meg éppen újrajátszogatni.