- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padlás
senior tag
válasz
adamssss #379 üzenetére
Itt nem lehet rogton beulni a bugatti chiron-ba mint mondjuk az agyon hype-olt horizon 4-ben.
Ilyen szempontból sok értelme nincs összehasonlítani a 2 játékot. A Forzában a single rész inkább egy élményt ad, hogy vezetheted ezeket az autókat, mint valódi progresst. Plusz abban a játékban az online rész a hangsúlyos, a single csak körítés.Engem rohadtul nem erdekel hogy hany hsz jott az utobbi idoben.
+1 A single részről nincs igazán mit beszélni, elég egyértelmű. Nem ez a fokmérője, hogy mennyire jó egy játék. -
Engem rohadtul nem erdekel hogy hany hsz jott az utobbi idoben. Szerintem ha valaki egy jo single jatekot szeretne az megkapta. Nem mondom h vilag megvalto de par ora csapatasra tokeletes.
Ebben a jatekban kell kuzdeni amit a mai fiatalsag mar nagyon nem szeret. Itt nem lehet rogton beulni a bugatti chiron-ba mint mondjuk az agyon hype-olt horizon 4-ben. Lehet h az technikailag kiforrottabb de nekem ez az nfs nagyobb kihivast es sokkal tobb adrenalint jelent mint a konkurens.
-
Padlás
senior tag
Nem talált magára, de a Heat valóban jól sikerült. A multiplayer területén vannak nagyon elmaradva. Főleg a Horizon 4-hez vagy a Crew 2-höz, de akár a Crew első részéhez képest is. Semmi nincs, ami visszarángatná az embereket, miután kifarmoltak mindent autót, amit szerettek volna. Bár ilyen részletes tuning mellett nem biztos, hogy megtehetik azt, hogy ingyen dobálják be az autókat, mint a Forzában.
-
Kövezzetek meg de nekem tetszik a játék. Pörgős izgalmas vannak zsaruk és a grafikája főleg este meg esőben pazar. Egyedül az élsimítás nem lett valami szerencsés ezt igazából nem is értem...
Ami kicsit fura hogy a közepes nehézség gyerekjáték a nehéz szinten meg sokszor megfingat a gép bár ott is max második vagyok. Számomra óriási pozitív csalódás a játék és tényleg nem értem a hurrogókat. Egy becsületes iparosmunka. 10/8
-
yagami01
aktív tag
Jaja, reméljük.
LAC
Én tennék fele egy próbát. Itt talán a proci a szűkebb keresztmetszet ugye, de szerintem elfutna valahogy. Ilyenkor ajánlatos Youtube videókat nézni, elvégre szinte biztos, hogy csinált valaki tesztet 6100-al meg 1050Ti-al. Ebből kitudnád deríteni.Írd be a keresőbe... és ha utána biztosabb vagy benne megvásárolhatod. Vagy megvárod, míg kiprobálható lesz originen a trialok között (ha most nincs ott).
-
LACQ88
csendes tag
Sziasztok,
hogy menne a gépemen?
i3-6100, 2x8gb ddr4 hyperx savage, gtx1050Ti,
Honnan tudnám a legolcsóbban megszerezni?
Köszönöm. -
yagami01
aktív tag
A mai Darius interjú:
[link] -
yagami01
aktív tag
Darius interjú 23.-án!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest