Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1192) raskolnikoff válasza Sirandrish (#1173) üzenetére


raskolnikoff
őstag

Megmondom én neked. ;] A mocsok csaló szemét játékcsináló bácsi belerakta azt a ficsort hogy 2 mp alatt is behozzon egy km-t az ellen. Ezt híják catch upnak vagyis beérésnek, felzárkózásnak. Hogy izgi legyen. Hja. Nekem max az idegemet kurja fel. Meg hogy ha egy kanyart elrontasz ahogy irtad, akkor már esélyed sincs, a többi ilyen kibaxásról nem is beszélve (ismerem már az nfseket, nem volt meglepő...) hogy mindig pontott jön minden és akkor mikor egyáltalán a legszarabb, hogy a lopott autóval egyből belevisz egy zúzós ugratóba, hogy mikor lopjátok direkt belédmegy aztán felhivja a figyelmed hogy ne törd össze a kocsit...szal ez mind-mind annyira fel tud baxni...mindig mikor előveszek egy nfs-t ettől áldom az eget hogy az egész játék mindig arra van felfűzve, arra van kitalálva hogy kibaxxon veled. Komolyan mondom a mai játékoknak a nagy része elérte azt a szintet amit egy 90es évek eleji kvarcjáték tud hozni. tod mikor jönnek a kavicsok lefelé és te a kiscsávóval kerüld ki. Ez a felvállalt kibaxásról szól. Vagy pl Snake meg hasonlók. De ezek meg NFS között az a különbség hogy a kvarcjátékot megvetted és ment. Amit tudott azt nagyon. Ehhő meg vehetsz már szeptemberben csúcsgépet kisebb vagyoné, meg minden kutyaf.-t és cserébe kapsz egy laggos cuccost ami garantáltan szarul megy és közel sem annyira tökéletes a saját tudásához képest a képe mint egy kvarcjátéknak pl. Arról nem is beszélve hogy eltelt azóta röpke 20 év és egy ilyen játéknak nem arról kéne szólnia hogy mennyi ideged van tűrni a kibaxásokat...sztem NFS se erről szólt. Need for Patience :DDD

Hát ja, végülis igy is nézhetjuk a kihivást...és ezalol nem log ki s GRID sem ám. Olyan szép volt mikor 20 kilométert behozott vmi gt2es szutyi az r10emhez és kilokott, majd elhuzott a picsbe...rendszerint ez mindig igy volt kivéve mikor nem :D

Szal vhol meg azt látom hogy ezel a sok kibaxással akarják az embereket rávenni arra hogy vegyék meg, mert online legalább nem ilyen geczi a gép veled. Ettől függetlenül a grafikával amit műveltek az tényleg felháboritó...4870nen én örülök a 40 fpsemnek mint majom a bigyójának.

Több mindent is leirtam már hamá hozzászóltam :D

És ez is csak vélemény. Legalább ugy fikázom hogy közbe játszom is vele. Tetszik hogy végre kikerültem a szabadba. Ilyen rész viszont már nagyon kellett egy uj NFSbe. NFS6 filingem van néha. Meg 3.

[ Szerkesztve ]

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.