- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Barcelona95 #4138 üzenetére
"Ha egy szétszedhető cső markolatáról leveszem a szívófejet, akkor annak a helyére behelyezhető az ice-bazooka?"
Tudtommal igen, máshogy nem is nagyon lenne értelme. Ha személyesen veszed, max próbáld bele.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
voyager4.4 #4120 üzenetére
Nem lesz most blog, nem enged képet feltölteni, szerkeszteni meg most nincs se kedvem, se időm.
Annyi a lényeg, hogy sikerült szereznem kb 400 gramm Al fakher menta dohányt, de nyitott csomagolásban, illetve + egy nejlonban kaptam, sok melasz kifolyt. Gondoltam átteszem egy dobozba és a csomagolásról meg a nejlonról majd lekaparom a melaszt, vagy valahogy ráfolyatom, de egyszerűen annyira ragacsos, hogy nem jött össze.szval most még szárazabb lesz, jobb lett volna úgy hagyni.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Corvin0716 #4117 üzenetére
Na, ennek örülök, meg is írom akkor a tegnapi nagy fail-om gyorsan.
( mármint majd a logout-on, de valószínűleg nem fogok mindig oda írni)
Egyébként ki is tettem egy bejegyzést már, csak mivel ott linkeltem a topic-ot, így ide már nem tudtam betenni, a keresztposztolás elkerülése végett. Írj majd a Starbuzz-ról, igazi ritkaság. -
voyager4.4
senior tag
Helló!
Szerintem az egyik legjobb dolog relaxáláshoz, ráadásul elfoglalod magad vele mert nem 2 perc begyújtani, elmosni stb. foglalkozni kell vele. Mivel minden amit a (tiszta levegőn kívül) tüdődbe szívsz káros, így ez is, de a cigarettához képest abszolut nem mondható károsnak.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
merkucyo #4110 üzenetére
A Topmarkot én is megbízhatónak ismerem, baráti társaságban több is van.
Más márkákról viszont nem sokat tudok, mert bár nekem is két pipám van mind a kettő noname.
Az egyik egy kis full kínai cucc, nemrég felújíttattam egy vízipipa boltossal, aki bevallása szerint az egyetlen Bp-n aki szerel pipát. (Ali baba boltja, aki akarja esetleg privátban mesélek).
Szóval az mondhatni egyedi. A másik egy eredeti sárgaréz török pipa, nagyon impozáns, bár a kialakítása nem a legjobb,de azért kellemesen lehet vele pipázni. A nagyobbat lemértem 67-70 cm.
Említési sorrendben tehát: -
voyager4.4
senior tag
válasz
bluntside #4107 üzenetére
Na hátha vannak még így páran, aztán megpróbálhatunk ezen segíteni.
Lehet nem nagyon találják meg az emberek,
én is nehezen találtam meg a hosszú "í" miatt.
Egyébként komolyabban 2016 Szeptember/Októbere óta pipázom, előtte is kb 1 évet rendszeresen, de mai szemmel az csak bohóckodás volt, illetve előtte évekig csak élvezője, de nem művelője voltam a füstölgésnek társaságban. -
voyager4.4
senior tag
Halló!
Van itt még valaki ?
Épp vízipipa témában akartam egy blogbejegyzést írni logoutra, gondoltam megnézem előbb a topikot, de elég kihalt. Lehet népszerűsítésnek mégis megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest