Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latsza
aktív tag
ha még nem múltál el 18, akkor simán megbüntethetnek téged, ha cigizel, ha pipázol, bár nem hiszem h a járőrök pont téged szúrnának ki egy szál cigivel a kezedben. ellenben a pipa feltűnő jelenség egy téren
mi már tervezzük, hogy ha jobb idő lesz, akkor közterületen kicsapjuk a tatyóból a pipuszt és egy kőpad-kőasztalnál pöfögtetünk. elvileg nem büntethetnek meg, mert ugyanúgy dohánytermékről van szó, gyakorlatilag meg fenesetudja h miről szól a fáma (értsd törvények-rendeletek) mielőtt feljelentene valaki, beszélj az illetővel, hogy mi ez, honnan ered, nincs semmilyen drog benne,stb stb. és akkor valszeg nem jelent fel, ily egyszerű. -
szugyi
újonc
Láma és illúzióromboló ám mégis fontos kérdést szeretnék feltenni. Mivel kis hazánkban a vizipipázásnak nincs valami nagy hagyomány ezért apámék szerint a láma emberek ha pipázni látnak ligetben vagy közterületen elképzelhető hogy feljelentenek, mondván drogozok. Kérdésem az lenne ha ez megtörténik akkor mégis mit tehetnek a rendőrök, mi lehet a következmény, csinálhatnak e bármit is (''kiskorú vagyok''), jah és persze én csak sima mezei pipadohánnyal csinálom. Remélem tudtok erről valamicskét. Jó Sheshazast mindenkinek
[Szerkesztve] -
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Hol tudnél valami spira csövet venni mert a gyári nekem nem jön be... ( ilyen van: [link] ) Sárkányosat akarok venni és kéket gondolom nem lesz egyszerű sőt talán lehetetlen?! -
Herczi
senior tag
Nagyon 5letes
-
Latsza
aktív tag
Tegnap előtt öcsémmel egy zuhanycsövet applikáltunk az origi szívócső helyére, csupán abból az apropóból, hogy nagyobb távolságból lehessen bugyborékolni ( pipa a földön, ember meg fekszik az ágyában, és meg se kell mozdulnia a füstért
).
Nos, sikerült rátenni, pont rámegy a cső menete a kipufogó szájára, kicsi tömítés azért nem ártott neki.
Pro:
-Jó hosszú csőre (kicsit több mint 1méter), és mobilitásra tettünk szert édesöcsémmel, és elég látványos a megoldás
-pont rápasszol a pipára a cső egyik vége
-tökéletesen belefér a szipka a cső másik végébe
Kontra::
-A cső használt és lyukas volt, másfél évet kint rohadt az erkélyen
-így a barackos dohány füstje se volt olyan kellemes
Tanulság:
Bontatlan csővel vigyük véghez ezt a projektet -
---VuK---
csendes tag
http://myvip.com/images.php?uid=1493162&imageid=18592422#pic
ezlenne az...
50 Ft volt a gömb a csövek 210 Ft ba kerültek, a tálca 160 Ft a többit otthon találtam.... -
---VuK---
csendes tag
Hali!
CSináltam egy kb 60 cm-es kétcsöves pipát szinte ingyen, kinézetre is mármár majdnem szépés a legszebb hogy összehasonlítva az egyiptomi pipámmal szinte nincs is különbség......sztem megéri csinálni pipát, jó dolog alkotni, de mellette javaslom egy rendes pipa beszerzését is...akit érdekel a pipa annak küldök róla képet szívesen...
-
Huncsy
csendes tag
Hú, ez a mécsestartós cumesz télleg cool! sokkal finomabb!
-
didros
senior tag
Azért azt kalkuláljátok bele, hogy ezek a ''távtartós'' megoldások (Pl. teamécses, vagy mp3.oo setupja) elsősorban kókuszhéjbriketthez vagy egyéb nagy hőfokon égő szénhez lettek kitalálva. Ha öngyulladós szénpogácsát használtok és nem jó a setup, akkor csökkentsétek a távtartó magasságát, vagy a fóliák számát!
Egy másik jó kis setup: [link]
Ez pedik a setupok gyűjtőtopikja: [link]
[Szerkesztve] -
Latsza
aktív tag
valaki itt mutatta nemrégiben ezt a gubacsos (vagy göböcsös alufóliagolyócskás) alátétes mutatványt, és azzal tényleg nem volt kozmás a füst íze..
aztán még vki berakott ide egy linket egy német pipás fórumról, és ott böngészve a teamécseses megoldást kipróbáltam..azzal a módszerrel egy méglágyabb, eleinte lájti füsttel induló aztán pedig az ízetlennek tűnő aromát ízesnek érző szeánszot sikerült alkotnom..meg hát látványos is
Más, honnan tudok leggyorsabban beszerezni szívócső tisztító kefét? Minden első szívás előtt sok barna por jön ki a csőből, és sokat köpködünk tőle, kellemetlen helyzet
[Szerkesztve] -
didros
senior tag
Szerintetek az alufóliára oda is kell lyukakat szúrni, ahol nem érintkezik a szénnel, vagy csak a szén alatti területre? Kb. 8cm a kerámiám átmérője, így ha ráteszem a 40-es szenet, még körben 2cm-t kilóg alóla az alufólia.
-
vizipipashop
újonc
Sziasztok!
Nézzetek be a Vizipipa WebShop-ba! A hét minden napján, átvétel akár azonnal! Az ország egész területére szállítunk! Viszonteladóknak jelentős kedvezmények!
Árainkból: 50g -os Nakhla dohányok, nagy választékban: 339FT/db.
250g -os Nakhla dohányok, nagy választékban: 1050FT/db.
Szén; 10db -os öngyulladó, HOLLAND szén: 650Ft/db.
Egyiptomi vizipipák: 4000-15000Ft -ig, 35cm-115cm-vagy nagyobb...
Szír vizipipák is nagy méretválasztékban!
Egyedi kivánságokat is teljesítünk, hívj bátran! Már 3-4 db nagy kedvezmények! -
didros
senior tag
Sziasztok!
Ezen a német fórumon mérhetetlenül sok információ található:
[link]
Még annak is érdemes benézni, aki csak kicsit tud németül, mert rengeteg képet is mellékeltek a különböző ''setup''-okhoz ill. Shisha-tesztekhez. Nagyon hasznos!
Üdv: didros -
lukjani
újonc
www.vizipipa.eu - online websop: http://shop.vizipipa.eu
-
boczy
csendes tag
válasz
Nicky Nygaro #712 üzenetére
Szia!
Tavaly én is ott vettem, a 60 centis került 3csg szénnel és 6 kis doboz dohánnyal majdnem 4000-be.A boltban amikor látták, hogy a tömítettséget nézem még segítettek is, mutogatták hova milyen tömítés kell, és adták is hozzá. Kint a fixáras boltokban amúgy a 10-es szén kb 180ft-ba /5LE/, a kis dobozos dohány 75 ft-ba került /2LE/.
Amire még ügyelj, hogy amikor hozod haza, a repülőre kézipoggyászként a hosszú fémtestet nem viheted fel, úgyhogy érdemes olyan méretűt venni, aminek a teste elfér a bőröndben. A többi része mehet kézipoggyászként. -
Nicky Nygaro
tag
Azt hiszem kb. ilyen egy jó vizipipa... De szerintem Egyiptomban ilyet nem kapok...
[link] -
Nicky Nygaro
tag
válasz
Nicky Nygaro #716 üzenetére
UP!
-
Latsza
aktív tag
válasz
Nicky Nygaro #715 üzenetére
Szvsz a tartály jobb ha üveg, főleg, ha nem homokfúvott, mert látod, hogy milyen sűrűségű füst van benne éppen. Meg mert a réz tartály egy idő után bezöldül, aztán csúnya lesz, (, mint a szobrok a parkokban) meg olyan rézkorrodálmány íze lesz esetleg
.. A dohánytartó is legyen inkább kerámia-készítmény, és mázos mindenképpen, mert ha nincs rajta ilyen ''zománc'', akkor beszívja magába a dohányok illatát, aztán egy idő múlva rettenet büdös lesz az összekeveredett aromák szaga miatt. Még ha elmosod, akkor is.
Ez nagyon jó előregondolás, hogy kipróbálsz egy-két pipát, és akkor meglesz a tapasztalatod, hogy milyet, hol, hogyan és persze mikormerre -
Thyb
senior tag
válasz
Nicky Nygaro #715 üzenetére
A réz viztartó edény semmi képp sem lehet jobb, mert elkezd rozsdásodni.
Nekem a második pipám amit Mostar-ban vettem réz, és a cső is az amely lemegy a tartályba, pont azon filózom, hogy az ki kellene cserélnem valami másra. -
Nicky Nygaro
tag
A szelep mire való a vizipipán? (Ha egyáltalán az szelep) Befelé ugya nem kellene, hogy fals levegő jöjjön, túlnyomás pedig nem alakulhat ki a tartályban, amit kifele kellene, hogy kiengedjen... Nem értem..
-
Nicky Nygaro
tag
Köszi! A víztartó edény tényleg jobb ha réz és nem üveg? Nekem amúgy az üveg jobban tetszik... Ill. a dohánytartónak milyennek kell lennie? Réz, cserép? Mázas vagy natúr?
Arra gondoltam egyébként, hogy először kipróbálom pár étteremben a vízipipázást, megnézem milyen eszközt kapok ott, aztán olyat keresek a bazárakban is. Az csak jó lesz már.. -
Latsza
aktív tag
válasz
Húú, erre az alkalomra vártam, hogy valaki megy végre ki olyan helyre, ahol ez népszokás..!
Figyimááán, ha nagyon szépen megkérlek téged, hoznál nekem egy 2-csöves pipát (HUF-ra átszámítva 5k környékén), és lehetőleg kék tartállyal? Persze nem a te pénzeden, fizetnék érte! Meg vmi ritka dohányt is, ha van... Priviben írj majd! -
Huncsy
csendes tag
válasz
Szia!
Mindenképpen érdemesebb ott vásárolni, mint itthon! Legföképpen a légmentességre figyelj! (fogd be a kerámián a lyukakat, majd szívd, ha vákumot érzel, jó) És persze nem árt vmi jobb helyen venni!
Sok sikert a vásárláshoz! -
Nicky Nygaro
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség.
Márciusban megyek Egyiptomba és gondoltam, hogy veszek egy vízipipát is. Érdemes egyáltalán? Olcsóbb ott annyival? Mit kell nézni a pipán, hogy igazán jó darabot válasszak ki? Nem szeretnék valami bazári sz@rral hazajönni, hanem egy tisztességes, 100%-osan pipázáshoz készült használati tárgyat szeretnék.. Köszi előre is! -
dzsefi
csendes tag
a csel ott van, hogy valamennyi káros anyag kicsapódik a vízben is, meg ''valami'' a csövön is. (kb mint a cigi filterje), de azt pl nem tudom, hogy a cigarettásdoboz oldalán kiírt menniység a dohányra vagy a szervezetbe kerülő füstre vonatkozik-e...
egyébként: [link] és [link]
a wikipédiás forrás szerint, egy 45 perces pipa-szeánszon 70%kal több nikotint szívsz el, mint egyetlen szál(!!!) cigaretta. tehát, kegyen durván két szál per töméshmm, érdekes...
-
sadamsa
csendes tag
Hello dzsefi!
Ezt az adatot hol olvastad? mert én is megnézném!
Az jó ha igyvan viszont az én számításom szerint ugyebár a dohány tömegének 0.5% a a nikotin, ugyebár ez van irva a dobozra!
Vagyis ez anyit tesz hogy egy átlagos tömésnél (kb:8-10g) 50 mg , és én ugy tudom hogy egy átlagos doboz cigibe 21mg van kb!
Akor ez ugyebár 2.5 doboz ciginyi nikotin menyiség a én számításom szerint, de örülk ha neked van igazad!
Hol olvastad? -
Zewa
senior tag
Sziasztok! Huu de rég lártam erre fele! Érdekel vkit dohány? Kaptam 8 zacsit de mire elszivom addigra tönkre megy! (8*0,5kg) Főleg hogy nem is dohányzok csak nem vettem meg a jo dolgokat! Érdekel vkit? (Barna Szopcsi & Sötét KÉK Pallmall keverék!)
Made in dohánygyár! -
Thürkish
csendes tag
és ha mondjuk a cső végére szűrőt tennék akkor az is finomabbá tenné szted???
éljen a pipa!!!köszi arabok!!!!!!! -
dzsefi
csendes tag
korábban volt róla szó, hogy a cigarettához képest mennyire lehet káros a vízipipa. kicsit utánakeresgéltem, és azt írják az okosok, hogy kb 10-15 szál cigaretta szén-monoxid és nikotinmennyisége van egy tömésben, ami szerintem, tekintve hogy többen szívjuk és cca 1 órán át, egészen jó arány. és legalább nincs hozzáégetve a papír, ami szerintem a cigi legrosszabb része. no meg finom is
-
Thürkish
csendes tag
sziasztok!!!
lenne egy kis probléma vizipipámmal...kicsit szenes ízű a füst és sokszor le sem lehet szívni tüdőre mert olyan tömény...arra gondoltam h nem fogom megtömni annyira,a szén alá teszek kis alufólia-gombócokat és nem használom tovább a hőtartót... szerintetek ez jó ötlet? ha van vmi ötletetek a probléma megoldására légyszi írjátok már le,nagyon hálás lennék! előre is köszi....
salem aleikum -
harry
veterán
Elég nagy a választék így nehéz is lenne egy teljes listát feltolni. Amit tudok, hogy dohányok (a kisebb 50g) 500Ft körül van, a nagyobb (250g) pedig 1000-1500; legolcsóbb pipa talán 36cm és 5000Ft, de láttam egy ember-méretűt is, 50k körül. Dohánytartó 500Ft, és még rengeteg minden van, érdemes körülnéni a boltban.
-
lorcsi
veterán
a sultancenter honlapján nincsenek árak?
-
sadamsa
csendes tag
Na kipróbáltam a banánosat is! nagyon fasza
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Warhammer 40.000
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest