Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tempx
tag
Először én is MYA QT és MYA cosmos között vacilláltam, aztán megláttam ezt
Nekem fontos volt a modern design, ez viszont a pipák között elég ritka. Remélem minőségileg is lesz olyan mint a MYA. Várom már nagyon
Neked mennyi idő alatt ért ide? Postán lerakja a DHL ha nem vagyok otthon?
-
Latsza
aktív tag
valaki itt mutatta nemrégiben ezt a gubacsos (vagy göböcsös alufóliagolyócskás) alátétes mutatványt, és azzal tényleg nem volt kozmás a füst íze..
aztán még vki berakott ide egy linket egy német pipás fórumról, és ott böngészve a teamécseses megoldást kipróbáltam..azzal a módszerrel egy méglágyabb, eleinte lájti füsttel induló aztán pedig az ízetlennek tűnő aromát ízesnek érző szeánszot sikerült alkotnom..meg hát látványos is
Más, honnan tudok leggyorsabban beszerezni szívócső tisztító kefét? Minden első szívás előtt sok barna por jön ki a csőből, és sokat köpködünk tőle, kellemetlen helyzet
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest